Samsung OLED - TV sa vrhunskim performansama, Samsung OLED – TV sa vrhunskim performansama, Gradski Magazin

Samsung OLED – TV sa vrhunskim performansama

Ukoliko ste ljubitelj moderne tehnologije i tražite TV sa vrhunskim performansama, Samsung OLED televizor je pravi izbor za vas. Sa njim, ne samo da ćete dobiti vrhunski kvalitet slike, već i modernu estetiku koja će se savršeno uklopiti u svaki prostor. OLED tehnologija pruža živopisne boje i detaljne slike koje izgledaju neverovatno realno, kao i izuzetno duboku crnu boju i neograničen kontrast koji će učiniti da se boje i detalji još više istaknu na ekranu.

Ako želite da u potpunosti uživate u svakom sadržaju, onda je Samsung OLED televizor pravi izbor za vas. Bilo da gledate filmove, serije, sport ili igrate video igre, nećete biti razočarani kvalitetom slike. Ovaj televizor pruža neviđene performanse i funkcije koje će poboljšati vaše iskustvo gledanja TV-a.

Neverovatan kvalitet slike

Quantum Dot tehnologija je zadužena za prirodno svetlu i šarenu sliku, savršeno tamne i čisto bele boje. Gledaoci će uživati u svom domu uz omiljene filmove i TV sadržaje, a zahvaljujući najinteligentnijem Samsung procesoru do sada budite spremni i da oslobodite punu snagu 4K. Samsung Neural Quantum procesor omogućava da se sav sadržaj prikaže sa najvećom preciznošću i besprekornim kvalitetom slike za najbolje iskustvo gledanja. Za superioran kvalitet slike zaslužno je 20 specijalizovanih neuronskih mreža koje automatski podešavaju osvetljenost, pojačavaju kontrast, popravljaju objekte i izvlače vrhunsku rezoluciju. Ukoliko vam ne zapadne baš mesto za sedenje ispred samog televizora, ne morate da brinete da nećete dobro videti jer iz bilo kog ugla da gledate ispratićete celokupnu akciju i svaki brilijantan detalj, bez odsjaja koji ometa. Uz Dolby Atmos imaćete iskustvo kao da ste u koncertnoj dvorani kada je akustika u pitanju, jer ova tehnologija zvučni doživljaj postavlja na viši nivo.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se, uz Samsung jedinstveni EyeComfort način rada, unapred učitava lokalno vreme zalaska i izlaska sunca na vaš ekran kako bi ga automatski mogao podesiti u skladu s tim. Isto tako, smanjuje svetlinu i boje nakon zalaska sunca kako bi ekran bio blaži za vaše oči i kako biste se lakše opustili.

Samsung OLED - TV sa vrhunskim performansama, Samsung OLED – TV sa vrhunskim performansama, Gradski Magazin

Novi doživljaj igranja igrica

Sve ove performanse oduševiće i ljubitelje igranja igrica koji će uz novi Samsung OLED TV doživeti radnju uz višedimenzionalan zvuk i time pojačati gaming doživljaj na najjače. Njegova HDR tehnologija koja pruža bogatije i preciznije boje, pomaže pri lakšem razlikovanju detalja na ekranu, što je naročito korisno u igrama gde je svaki detalj važan za postizanje uspeha. Samsung OLED televizor nudi i impresivnu brzinu osvežavanja od 120Hz, što znači da će se slike kretati glatko i bez trzanja, posebno važna karakteristika kada su brze igrice u pitanju.

Samsung OLED za lakše povezivanje

Samsung OLED televizor ima inteligentne funkcije koje će vam olakšati život jer pružaju jednostavan i praktičan način za pristup sadržaju, kao i mogućnosti za personalizaciju. Možete koristiti glasovne komande da pretražujete i kontrolišete sadržaj. Opremljen je najnovijim tehnološkim karakteristikama, povezivanje sa drugim uređajima je vrlo jednostavno i intuitivno. Ovaj televizor podržava različite načine povezivanja, uključujući HDMI, USB, Bluetooth i Wi-Fi.

Apsolutna lepota minimalizma

Nova OLED linija ima moderan Infinity One dizajn, koji se savršeno uklapa uz svaki enterijer i korisnicima omogućava da u potpunosti uživaju u sjajnim detaljima. Laserski tanak dizajn ovim televizorima daje elegantan i otmen izgled, čineći ga jedinstveno prekrasnim i odvažnim. Njegov minimalistički okvir, tanak i ravan zadnji profil, neprimetno se uklapaju u svaki enterijer, a čine ga impresivnijim kada se uključi.

Atraktivan dizajn, sveobuhvatna pametna platforma, iznenađujuće dobar zvučni sistem i mnoštvo visokotehnoloških funkcija za igranje igrica samo doprinose privlačnosti. Zapravo, to je najpristupačniji način uživanja u QD-OLED-u i prednostima njegovih svetlijih i čistijih boja, što ga čini definitivno pravim izborom za kupovinu, a kao dokaz za to je i nagrada „Best buy“ koju su ovi televizori dobili za prošlu godinu.

Više informacija o nagradi „Best buy“ možete pronaći na https://www.expertreviews.co.uk/samsung/1418219/samsung-s90c-review.

Informacije o ovom vrhunskom televizoru možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/tvs/oled-tv/highlights/. Ne propustite priliku da iskusite jedinstveno iskustvo gledanja uz Samsung OLED televizor!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin