Najnovije Vesti
Sanja Vučić ZAA predstavila pesmu “Goodbye”, Gradski Magazin

Sanja Vučić ZAA predstavila pesmu “Goodbye”

Mlada Kruševljanka Sanja Vučić ZAA na 61. „Pesmi Evrovizije“ pevaće pesmu  “Goodbye”

Mlada Kruševljanka moćnog glasa Sanja Vučić ZAA braniće boje Srbije na 61. „Pesmi Evrovizije“ pevajući numeru Ivane Peters “Goodbye”, predstavljenu u specijalnoj emisiji „Pesma Srbije za Evropu“! Voli pljeskavice, glumicu Seku Sablić, ali i da peva. Crkveni hor, bendovi, brojni nastupi, velika želja za pevanjem oblikovali su je kao izvođača. Ona je Sanja Vučić! Od prvog nastupa u frizerskom salonu do velikog RTS-ovog studija prošlo je dosta godina, ali osećaj je isti – kao „na tapetu“. Sanja kaže da sa vlašću nema nikakve veze, a, kako ističe, brojni preci su joj se prezivali Vučić, pa se zbog toga i ona tako preziva.

„Sa velikom radošću sam došla. Tako jedna perspektivna, divna mlada dama da me zove da me vidi. Želim ti svu sreću i svi će navijati i svi će te voleti. Već si pobednica“, rekla je glumica Seka Sablić koja je došla u emisiju Pesma za Evropu da podrži Sanju.

Sanja Vučić ZAA – “Goodbye”

Ovo je srpska pesma za Evropu!

Kroz splet narodnih i etno numera, ali i pesme u obradi svetske zvezde Bijonse Noulz, Sanja je pokazala raskoš svog glasa specifične boje.

„Put izbora jeste bio zanimljiv. Sanja jeste na neki način dete RTS-a, zbog učešća u emisiji Tri boje zvuka, pa nam je bila u fokusu. Tragali smo za kompozitorima“, objasnila je Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa RTS-a.

Prema rečima Dragana Ilića, šefa delegacije Srbije na „Pesmi Evrovizije“, Sanja Vučić nije poznata širim krugovima, ali će to postati veoma brzo posle priče o „Evrosongu“. Voditeljski četverac imao je specijalne zadatke: Slobodan Šarenac proveravao je da li naša predstavnica ima takmičarski duh i da li će ostaviti srce na terenu, Vlada Jelić brinuo je o tome zna li predstavnica da peva da bi to prvi objavio u vestima, Dejan Pantelić trudio se da je kviz pitanjima izvede iz takta, dok je Milan Popović proveravao da li će u svom koferu za Evropu nositi zastavu Srbije. Ljubiteljima velikog muzičkog takmičenja srpska predstavnica, studentkinja Filološkog fakulteta u Beogradu, obratila se pesmom na portugalskom, arapskom, francuskom, italijanskom i engleskom jeziku.

„Pesma je nastala tokom perioda mog života kada sam bila malo manje aktivna. Napisala sam je za neki svoj budući solo album“, istakla je Ivana Peters, autorka kompozicije koja će predstavljati Srbiju. Pesma Goodbye (ili Shelter) na srpskom se zove Iza osmeha jer nije reč o prepevu, već originalnom tekstu Ivane Peters.

Ivan Ilić, dirigent „Big benda“ RTS-a, koji potpisuje aranžman i produkciju numere naglašava da je reč o pesmi sa dušom. Na izboru za najbolju pesmu Starog kontinenta, 22-godišnja Kruševljanka pesmu Ivane Peters izvešće na engleskom jeziku. Srbija će nastupiti druge polufinalne večeri na 61. „Pesmi Evrovizije“. Polufinala su zakazana za 10. i 12. maj, dok će završnica najvećeg evropskog muzičkog takmičenja biti 14. maja u areni „Globen“ u Stokholmu, uz direktan prenos na RTS-u.

Izvor: RTS

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Predrag Kon, ĐACI ĆE U ŠKOLAMA MORATI DA NOSE POSEBNE VRSTE MASKI: Dr Predrag Kon izneo najnovije informacije, Gradski Magazin

ĐACI ĆE U ŠKOLAMA MORATI DA NOSE POSEBNE VRSTE MASKI: Dr Predrag Kon izneo najnovije informacije

Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba Vlade Srbije za zaštitu od korona virusa, rekao …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.