Najnovije Vesti
Savamala spremna za kulturni šok (VIDEO), Gradski Magazin

Savamala spremna za kulturni šok (VIDEO)

Savamala spremna za kulturni šok: Promocija albuma “IX” sastava Kultur Shock 3. Marta.

Sastav Kultur Shock, baziran u Sijetlu, već više od 15 godina neverovatno dobrim zvukom diže prašinu širom sveta, zvukom koji je potpuno jedinstvena mešavina panka, metala i tradicionalnih balkanskih pesama. Bend predvođen Srđanom Jevđevićem, u okviru velike evropske turneje, svraća i u Beograd, gde će 3. marta u Mikser House-u (Karađorđeva 46), pored odabranih pesama sa prethodnih osam albuma, svirati i stvari sa novog albuma „IX“, dok će kao predgrupa nastupiti Sarajlije Bezbeli apstrakcije.

 Kultur Shock, bend koji svojom pojavom, ,muzikom i sastavom nepripremljenim ušima stvaraju doslovni kulturni šok svojom kombinacijom buke i melodičnosti, žestine i emocija, čini jedna poptuno multikulturalna ekipa. Članovi su poreklom iz Sarajeva, Sofije, Sijetla, Džakarte, pevaju na engleskom, francuskom, španskom, srpskom, romskom, dok im je muzika mešavina roka, panka, metala, romske i balkanske muzike.

Sastav je nedavno izdao svoj deveti album, simboličnog naziva “IX”, koji jasno i iskreno izražava njihove stavove i estetiku, a masteriran je da savršeno uklopi zvuk i izvedbu, pa stoga i pruža najbolje moguće iskustvo slušanja.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Titula pobednika kompaniji Forma Ideale, Gradski Magazin

Titula pobednika kompaniji Forma Ideale

Kompanija Forma Ideale dobila je titulu pobednika Top 50 – najboljih online stvari u Srbiji, …

Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski Magazin

Sedite u najudobniju fotelju…

Mnogi od nas su ljubitelji akcija, avanturističkih filmova i naučne fantastike, međutim, ako se sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published.