, Saveti za dekoraciju enterijera – Dajte lični pečat svom domu, Gradski Magazin

Saveti za dekoraciju enterijera – Dajte lični pečat svom domu

Dom je mesto koje nas najbolje opisuje, a detalji koje odaberemo za dekoraciju posebno doprinose tom utisku i daju lični pečat. Dekoracijom ćete probuditi potpuno novu energiju u domu, a za što bolji efekat koristite predmete različitih visina i oblika, npr. svećnjak uz knjige i cveće. Odlična dekoracija su i jastuci, neobičan tepih i ostale sitnice, a prostor će uvek oplemeniti zelenilo.

Jastuci u ulozi dekoracije mogu da budu lep akcenat i uneti boje u ambijent, a mogu biti i fokusna tačka u sobi. Trudite se samo da ne preterate, kako bi ostalo dovoljno prostora i za komotno sedenje. Sofa ili fotelja dobiće potpuno novi efekat dodavanjem jastuka, a savet je da za šarene garniture koristite meke i jastuke jednostavnijeg dezena. Ukoliko imate sofu u neutralnoj koloritnoj noti, a niste ljubitelj jarkih boja ili šara, možete koristiti jastuke u različitim veličinama i različitih tekstura, ili neke sa zanimljivim natpisom ili cvetnim dezenom.

, Saveti za dekoraciju enterijera – Dajte lični pečat svom domu, Gradski MagazinU svakoj prostoriji u domu može se naći mesto pogodno za dekoraciju, pa čak i u spavaćoj sobi, ukoliko imate slobodnu gornju površinu komode. Pored omiljenih knjiga koje čitate pred spavanje, na nju možete dodati i romantičnu kutiju u koju ćete spakovati nakit, ali i još neke dekorativne predmete, poput keramičke figure slonaUkrasni stalak sa reljefnim ornamentima bi se takođe odlično uklopio u ovaj romantični kutak, kao i dekorativna slova sa natpisom “DREAM” za slatke snove. Za potpuni efekat, dodajte i malo zelenila u vidu veštačkog cveća,  ukoliko niste ljubitelj sobnog bilja u spavaćoj sobi.

Pravo mesto za dekoraciju su i predsoblje ili hodnik, a u tom slučaju možete razmisliti o klasičnim komadima koji su vanvremenski. Zamislite samo ulazak u dom gde bi vas odmah pri ulasku dočekala mirišljava sveća, kao i moderna vaza sa pampasom, koji je uvek sjajan detalj. , Saveti za dekoraciju enterijera – Dajte lični pečat svom domu, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale predlažu i umetničku sliku kao takođe odličan izbor, a možete dodati i romantičan fenjer sa staklenim svećnjakom, kao i stoni sat. Sjajan dodatak je i antiklizna prostirka koja će, pored svoje osnovne funkcije, biti i dekorativni detalj i oplemeniti vaš dom.

Bez dekoracije dom nekada može izgledati nedovršeno i delovati kao da mu nedostaje lični pečat koji najbolje izražava životni stil ukućana. Dekoracija na ambijent može uticati na mnogo načina, ističu dizajneri Forma Ideale – dom će dobiti živahnost kroz dodavanje boje, ugodan osećaj topline uz dodatke koji pospešuju komfor, ili elegantniji izgled uz pažljivo birane stilske detalje, pa je važno da se potrudite da na najbolji način oplemenite vaš dom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin