, Saveti za efikasno uređenje radnog prostora, Gradski Magazin

Saveti za efikasno uređenje radnog prostora

Uređen radni prostor ključan je za produktivnost i udobnost tokom rada. Pravilno postavljen sto, udobna stolica i adekvatno osvetljenje stvaraju dobro okruženje za efikasan rad. Organizacija radnog prostora, sa dovoljno mesta za odlaganje i jasno definisanom radnom zonom, pomaže u održavanju koncentracije. Dodavanje ličnih elemenata ili inspirativnih detalja može dodatno poboljšati radnu atmosferu, a i samu motivaciju.

Sjajan izbor radnog stola je kompjuter sto LIBER u sonoma hrast dezenu, a uz praktičnu radnu površinu sadrži i sistem fioka i zatvoreni krilni deo donosi dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje važnih stvari i dokumenata.

, Saveti za efikasno uređenje radnog prostora, Gradski Magazin
Saveti za efikasno uređenje radnog prostora 4

Uz sto odaberite i adekvatnu kancelarijsku stolicu, a iznad radnog stola možete postaviti zidnu policu, kao dodatni prostor za dekoraciju, ramove sa fotografijama i zelenilo. Stona lampa obavezan je element na radnom stolu, a ogledalo ATMOSPHERA na zidu učiniće kutak elegantnijim, što je odličan izbor za radni kutak za dame. Dodatnim roze detaljima, poput vaze sa cvećem, svećom, činijom, stvorićete pravi sofisticirani, ali i suptilni ženski radni kutak.

Ukoliko je radni kutak deo neke druge prostorije, praktično, moderno i elegantno rešenje je radni sto CT -1409B. Pored standardne radne površine, sto poseduje  i otvorenu policu, tako da je i veoma praktičan za odlaganje  važnih predmeta koji su nam uvek potrebni pri ruci u radnom prostoru.

Ako vam je potreban dodatni prostor, uvek se možete odlučiti za zidne police, koje će pored praktične namene dodatno ulepšati radni kutak. Zidna polica JOLIET je modernog dizajna i odlikuju je funkcionalnost i atraktivnost, kao i odlična uklopivost u enterijere industrijskog stila, a uz nju možete kombinovati i zidnu policu DAVID, koja je takođe veoma praktična. Bela stona lampa sjajno će se uklopiti uz radni sto i police, a odličan detalj bi bio i beli ram sa omiljenom fotografijom.

Ljubitelji industrijskog stila mogu ovaj stil uneti i u radni prostor, a da bi prostor odisao i neophodnom toplinom, poželjno je uvoditi drvo dekore sa izraženom teksturom u kombinaciji sa metalom.

Dizajneri enterijera Forma Ideale kao savremeno estetsko rešenje za funkcionalni radni kutak predlažu kompjuter sto SARDINIA RS u dekoru artisan hrasta. Njegovoj praktičnosti doprinose i tri fioke, koje omogućavaju uredno odlaganje i održavanje prostora urednim. Kancelarijska fotelja COSMO stilski se odlično uklapa uz sto, a kao dodatnu dekoraciju dodajte zelene biljke u saksiji, elegantnu stonu lampu ili ram sa fotografijom. Na zid iznad stola možete okačiti umetničku sliku, ogledalo ili zidnu policu.

, Saveti za efikasno uređenje radnog prostora, Gradski Magazin
Saveti za efikasno uređenje radnog prostora 5

Personalizacija prostora dodaje lični pečat. Postavljanjem inspirativnih detalja, biljaka ili motivacionih poruka stvaramo bolju radnu atmosferu. Minimalizam može smanjiti nered, pa bi trebalo da se trudimo da biramo samo neophodne stvari i izbegavamo suvišne elemente. Na kraju, važno je prilagoditi prostor potrebama i stilu rada kako bi se postigla savršena radna atmosfera.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin