Klub sto, Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera, Gradski Magazin

Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera

Kroz kombinaciju formi, funkcionalnosti i estetike, klub stolovi savremenog dizajna postaju mnogo više od prostih komada nameštaja u domu, već imaju višestruku ulogu – od mesta za kafu, omiljenu knjigu ili daljinski upravljač, do mesta za izlaganje dekorativnih detalja. Svojim izgledom mogu doprineti i samom ambijentu, a u zavisnosti od toga da li vam je stočić potreban za veći ili manji kutak, delimo sa vama korisne savete kako da odaberete stočić koji svaku prostoriju u vašem domu može transformisati u umetničko delo.

Klub sto je komad nameštaja koji može služiti kao pomoćni stočić, može biti u setu ili kao zasebni i glavni komad u centralnom kutku za sedenje. Jedan od takvih je i klub sto AVILA, koji je idealan za svedeno i praktično uređenje ambijenta, sa estetskim karakteristikama koje prate savremene trendove u uređenju enterijera.

Klub sto, Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera, Gradski Magazin
Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera 4

Sastavljen od crne metalne konstrukcije i površine u dekoru crnog mermera, savršeno je uklopiv uz komade nameštaja koji takođe sadrže metalne detalje. Praktičnost ovog stočića je izražena u tome što je manjih dimenzija, pa je samim tim lako uklopiv kao pomoćni stočić pored fotelje, kao jedan od stočića u setu ili čak i kao noćni stočić.

Uz njega bi se u ambijentu odlično uklopila fotelja CAZAR u sivom štofu. Malo boje možete uneti interesantnim dezenom jastučnice ili pletenim tabureom u boji. Šolja za kafu uvek može biti dodatni detalj na stočiću, a interesantan tepih, poput tepiha JAVA, takođe će doprineti osveženju prostora.

U zavisnosti od veličine i dizajnerskog stila klub stolova, grupisanje više njih zajedno je još jedan način za stvaranje balansa u prostoru. Isto važi i za kombinovanje stolova različitih dimenzija, stavljajući ih jedan do drugog ili u opciji preklapanja gornje ploče stočića.

Ukoliko sami birate stočiće koji će činiti set, potrebno je da imaju makar jednu istu karakteristiku, pa možete recimo kombinovati klub sto AVILA sa pločom belog mermera i crnom metalnom konstrukcijom sa klub stolom AVILA od crne metalne konstrukcije i crne mermer ploče.

Kako biste upotpunili minimalizam u vidu materijala, možete na stočiće dodati šolju za kafustaklenu vazu za cveće ATMOSPHERA ili ukrasnu sveću pored omiljenih časopisa, a lep detalj uvek je i veštačko cveće u saksiji, a koje naravno možete zameniti i prirodnom biljkom ukoliko imate vremena da joj se posvetite na pravi način.

Takođe, dekorativni jastuci u boji su sjajna dekoracija uz nameštaj u dnevnom boravku, uz koji bi išao tepih TOSCANA u neutralnoj nijansi. 

Za sve koji su radije za opciju jednog centralnog i jedinstvenog komada, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu sto poput klub stola GOLDINGSTON. Sastavljen je od metalne konstrukcije i dve upotrebne površine u dekoru crnog mermera, gde je donja idealna za par omiljenih knjiga i časopisa, a na gornju možete staviti omiljeno piće ili detalj poput sveće ATMOSPHERA.

Klub sto, Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera, Gradski Magazin
Savremeni klub stolovi za osveženje enterijera 5

Veliki je izbor klub stolova savremenog dizajna koje na razne načine možete uklopiti u ambijent svog doma, a uz dodatne detalje i dekoraciju mogu biti zaista sjajan komad koji će doprineti izgledu cele prostorije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin