Savremeni nameštaj koji štedi prostor u vašem domu, Gradski Magazin

Savremeni nameštaj koji štedi prostor u vašem domu

Maksimalna iskorišćenost prostora jedan je od glavnih ciljeva prilikom uređenja doma. Jedan od atraktivnih načina za postizanje tog cilja je postavljanje konzolnog nameštaja, koji je popularan u dizajnu enterijera već nekoliko godina, posebno zbog svoje praktične prirode i mogućnosti da se prostor maksimalno iskoristi. Korišćenje zidova za nameštaj je odlična ideja, jer se istovremeno dobija dodatni prostor za skladištenje, a bez gubitka prostora.

Savremeni nameštaj koji štedi prostor u vašem domu, Gradski MagazinAmbijent dnevnog boravka osvežiće regal GAME koji odlikuje upečatljiv i moderan dizajn. Otvoreni segmenti regala formiraju kompaktnu celinu za čuvanje svih dragih sitnica i audio-vizuelne uređaje. Toplini u prostoru će doprineti taman drvo dekor, dok staklo i bela lak folija daju eleganciju.

Iluziji lebdećeg elementa doprinosi i klub sto CFTT 4181 svojom gornjom pločom koja se rotira po potrebi, a modernim dizajnom doprineće celokupnom ambijentu.

Zidni nameštaj štedi prostor,  ali može takođe biti i odličan  dekorativni i funkcionalni element. Izuzetno praktično i moderno rešenje za uređenje različitih ambijenata savremenih domova, spavaću sobu ili dnevni boravak, predstavlja TV polica DERBY 140.

Visinu ove konzolne police možete sami odrediti, pa ukoliko je postavite malo niže, kao i TV iznad nje, ostaje dovoljno slobodnog prostora na zidu koji će doprineti pročišćavanju ambijenta, kako bi izgledao veće i prozračnije. Ukoliko se odlučite da ovu TV policu montirate nešto više, prostor ispod nje bi bio odličan za skladištenje taburea za sedenje.

Zidne police su istovremeno i praktične i dekorativne. Često dolaze u jedinstvenim oblicima i bojama, a odlične su za odlaganje sitnica poput knjiga, biljaka ili elektronike. Možete napraviti kompoziciju po želji od manjih zidnih polica na vašem zidu i tako istovremeno iskoristiti površinu zida za odlaganje, ne koristeći podni prostor.

Savremeni nameštaj koji štedi prostor u vašem domu, Gradski MagazinZidne police CHANY-5917-CE i zidna polica CHANY-5917-RW su svedenog modernog dizajna i odlikuju ih funkcionalnost i atraktivnost, kao i odlična uklopivost u enterijere skandinavskog stila, a kombinovanjem u dekoru sonoma hrasta i sive dobija se i lepa koloritna kombinacija. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ih kombinujete sa setom zidnih polica TRITTICO-WE-MD6 koji čine tri police modernog dizajna i odlikuju ih funkcionalnost i atraktivnost, kao i odlična uklopivost u enterijere skandinavskog stila, sa mogućnošću kombinovanja po želji.

Nadamo se da ste od predloženih komada odabrali moderno i praktično rešenje za vaš dom, jer nameštaj na zidu može biti veoma koristan, a istovremeno će vam uštedeti i prostor u ambijentu za druge komade nameštaja. Neka to bude komad koji se uklapa i uz ostatak ambijenta, kako biste potpuno uživali u postignutom efektu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Jedan komentar

  1. Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site:
    volleyball betting tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin