, Savremeni trendovi uređenja spavaće sobe, Gradski Magazin

Savremeni trendovi uređenja spavaće sobe

Asocijacije koju imamo na spavaću sobu uvek su opuštanje, mir i odmor, a sobu iz snova zamišljamo kao idealni prostor koji odiše elegancijom i sofisticiranošću, poput lepo uređenih hotelskih soba sa urednom posteljinom, elegantnim nameštajem, dekoracijom i dobrom rasvetom koja doprinosi uživanju. Možete svakako i svoju spavaću sobu urediti u tom stilu, a u nastavku delimo sa vama koji su to najnoviji trendovi, kao i korisne savete za uređenje.

Trenutni trendovi za boju zidova u spavaćoj sobi prate koncept farbanja jednog od četiri zida smelom bojom ili korišćenjem tapeta kako bi se istakao zid, a najbolje je da boja zida ili tapete ne bude slična ili ista kao boja kreveta.

Krevet je svakako komad nameštaja od koga se kreće prilikom odabira komada za spavaću sobu, a nećete pogrešiti sa bračnim krevetom FRIULI 180 PLUS u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla. Deo je istoimenog sistema elemenata za opremanje spavaće sobe jednostavne dizajnerske forme, a pored nešto većeg prostora za spavanje u širini od 180cm, još jedna prednost ovog kreveta je produženo uzglavlje koje sadrži skrivenu led rasvetu, koja se po želji dodirom pojačava ili smanjuje.

, Savremeni trendovi uređenja spavaće sobe, Gradski Magazin
Savremeni trendovi uređenja spavaće sobe 4

Za manje spavaće sobe pogodni su bračni krevet FRIULI 160 ili bračni krevet FRIULI 160 PLUS iz istoimene kolekcije.

Obavezan detalj pored kreveta je i noćni ormarić koji dopunjuje funkcionalnost kreveta i pruža dodatni prostor za odlaganje sitnica koje su korisne da budu na dohvat ruke.

Noćni ormarić FRIULI NO2F u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla sa crnim nogarima doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta, a odlično raspoređen upotrebni prostor noćnog ormarića čine dve praktične fioke.

Ukoliko ga kombinujete uz bračni krevet FRIULI sa led rasvetom u uzglavlju kreveta, nije vam neophodna stona lampa na noćnom stočiču, pa ćete imati dovoljno prostora za omiljenu knjigu, fotografiju, šoljicu sa kafom ili dekorativni natpis.

Garderober je još jedan od važnih komada u spavaćoj sobi, a praktična rešenja su garderoberi sa ogledalom, koji utiču na vizuelni efekat prostora.

Sjajan izbor je garderober FRIULI 220 OG, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla, koji doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta, a ogledalo na levim kliznim vratima garderobera je dodatni detalj koji pruža maksimalnu iskorišćenost prostora.

, Savremeni trendovi uređenja spavaće sobe, Gradski Magazin
Savremeni trendovi uređenja spavaće sobe 5

Organizacija prostora za odlaganje je odlična, a garderobne šipke i praktične police čine garderober veoma funkcionalnim. Njegova neutralna paleta boja dodaje eleganciju, a drvo dekor donosi dašak prirode.

Za dodatnu eleganciju u ambijentu dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu dodatke poput rama Fh za garderober 220, koji uz set led rasvete čini idealnu kombinaciju.

Topla i prijatna spavaća soba može vam pomoći da se nosite sa svakodnevnim stresom, a odabir modernog nameštaja i detalja pružiće vam komfor i eleganciju za potpuno uživanje. Kroz harmonične kombinacije boja, tekstura i dizajna, stvara se prostor koji će uticati na celokupnu energiju koja će vladati u spavaćoj sobi. Uz dodatke odgovarajuće dekoracije dodajte neki svoj lični pečat i prepustite se uživanju u toplini vaše sobe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je …

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin