aesthetic, SCIENCE OF AESTHETIC: SVETSKI PRVACI ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE SUTRA U BEOGRADU!, Gradski Magazin

SCIENCE OF AESTHETIC: SVETSKI PRVACI ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE SUTRA U BEOGRADU!

Stručna javnost sitno broji do najvećeg ovogodišnjeg evropskog kongresa estetske medicine koji  sutra počinje u Beogradu i trajaće do 5. septembra. Naime, Beograd će u periodu od  3.-5. septembra ove godine biti grad domaći drugog po redu Internacionalnog kongresa estetske medicine pod nazivom “Science of aesthetic” a učešće su potvrdili najeminentniji svetski stručnjaci iz oblasti estetske i antiejdžing medicine


Za Drugi Internacionalni kongres estetske medicine u organizaciji Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije – Sesiam vlada ogromno interesovanje a očekuje se prisustvo više od 700 doktora iz zemlje i regiona koji će biti u prilici da se upoznaju sa svetskim antiejdžing i estetskim inovacijama koje će im kroz edukacije i predavanja izneti najeminentniji svetski stručnjaci iz ovih oblasti dr Sabrina Fabi i dr Stevan Dayan.

SCIENCE OF AESTHETIC: SVETSKI PRVACI ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE SUTRA U BEOGRADU!, Gradski Magazin

dr Sabrina Fabi sa više od 50 objavljenih publikacija, više naučnih radova i objavljenih poglavlja u sturčnoj literaturi, neprikosnoveni je svetski lider iz oblasti dermatologije, dok je dr Stevan Dayan, svetski poznat i priznat plastični hirurg, jedan od bestseller autora izdavača NEW YORK TIMES i USA TODAY. Objavio je preko 110 stručnih članaka i 5 knjiga i stalni je član Američke Medicinske Asocijacije (AMA).

-Biće ovo jedan od najvećih i najznačajnih skupova ovakve vrste u ovom delu Evrope i sveta, očekuje se prisustvo više stotina lekara iz Srbije i regiona koji se bave estetskom i antiejdžing medicinom, kaže dr Kristina Davidović iz upravnog odbora udruženja Sesiam, inače i sama vrstan stručnjak iz oblasti urgentne radiologije, neuroradiologije, ali i estetske medicine.

 

-Pored najvećih svetskih imena iz oblasti estetske i antiejdžing medicine, dr Fabi i dr Dayan, naši sponzori dovode Raj Acquillu, trenera iz Velike Britanije, Raula Ćeto-a iz Velike Britanije, Sylwia Lipko-Godlewsku iz Poljske, Olgu Zabnenkovu iz Rusije i mnoge druge. Tu je i Sebastijan Kotofana trenutno najpoznatiji svetski anatom sa kojim smo već ostvarili saradnju na Beogradskoj pozornici, kaže dr Davidović.

Više informacija o samom kongresu, kao i formular za prijavu možete pronaći na sajtu udruženja Sesiam

PRESSSERBIA.COM

O Dalibor

Proveri takođe

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve …

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin