SECOND SIGHT, Second Sight u Vrtoglavici, Gradski Magazin

Second Sight u Vrtoglavici

ŠABLONE TREBA RAZBITI

Predstojećeg petka 29. maja od 22h za sve ljubitelje hard rock i heavy metal zvuka, od 22h svirka u Vrtoglavici koja će vas pomeriti – SECOND SIGHT sa gostima.

U petak 29. maja u beogradskoj Vrtoglavici (Vertigo Sub Pub, Šajkaška 15b) od 22h svirka odličnog hard rock/heavy metal benda Second Sight.

Hard rock/heavy metal bend Second Sight je osnovan od strane Dajane Rašidović 2010. godine. Bend je tada nastupao pod imenom White Widow. Prva svirka je održana u klubu Ciklon, a zatim su usledile mnoge druge u različitim beogradskim klubovima – Danguba, Fest, Atom, Žica, Crazy horse, KC Grad, Lađa, Kuglaš… Vremenom, bend je u svoj zvuk počeo da unosi primese heavy metala. Bendovi za koje bi se moglo reći da su uticali na rad Second Sight-a su EKV, Iron Maiden, Black Sabbbath, Dio.

SECOND SIGHT, Second Sight u Vrtoglavici, Gradski Magazin

 „Glavni cilj benda je da svojim pesmama podsete pojedinca da treba da živi svoju suštinu, što je danas retko, zbog šablona koji su veoma rasporostranjeni. Međutim šablone i predrasude treba razbiti jer smo jedino srećni ako smo ono što jesmo. Najveća satisfakcija bendu je da se publika oseća dobro slušajući ih, i da ih ista ta muzika pokrene da urade nešto dobro za sebe“,  izjavila je Dajana frontmen benda Second Sight.

Second Sight za sada ima 6 autorskih pesama,od kojih su snimljene dve – Vrtlog i Oslobodi svoj um, koje se mogu čuti na youtubu. Što se tiče covera, bend obrađuje Iron Maiden, Black Sabbath, Dio, Rainbow, Judas Priest, AC/DC, Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple. Sadašnju postavu benda čine: Dajana Rašidović(vokal), Boris Mijatović (gitara), Stefan Stefanović (gitara), Jovan Jagodić (bubunjevi), Luka Cvijetić (bas), Jovan Jovanović (klavijature, back vokali).

SECOND SIGHT, Second Sight u Vrtoglavici, Gradski Magazin

“Trenutno radimo na snimanju albuma i planiramo nastupe na festivalima u Srbiji i u regionu“ dodala je Dajana.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin