Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski Magazin

Sedite u najudobniju fotelju…

Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski MagazinMnogi od nas su ljubitelji akcija, avanturističkih filmova i naučne fantastike, međutim, ako se sve to spoji u jedno, oduševljenju nema kraja! Baš zbog toga, od početka januara ste na kanalu Film Box Premium mogli da pogledate dva filma o Transformersima, međutim, tu nije kraj. Ljubitelje ovakvih žanrova do kraja meseca očekuju još dva dela iz ove serije filmova.

U subotu, 23.01. u 21h se smestite u najudobniju fotelju i ispratite film „Transformersi: Tamna strana meseca“ na kanalu Film Box Premium. U ovom filmu, koji još zovu i Transformersi 3, Autoboti otkrivaju sajbertronsku svemirsku letelicu skrivenu na mesecu, a onda počinje trka protiv Deseptikona: ko će prvi doći do nje i otkriti sve njene tajne. Glavne likove tumače Šaja Labaf, Rouzi Hantington Vajtli, kao i Tajris Gibson.

Zatim, naredna subota, 30.01. je takođe rezervisana za naše omiljene robote, pa će se na istom kanalu i u isto vreme, 21h, emitovati film „Transformersi: Poslednji vitez“ ili Transformersi 5. Ovde je mrtonosna opasnost iz prošlosti planete Zemlje ponovo u opticaju. Počinje lov na izgubljeni artefakt za koji se bore Autoboti i Deseptikoni. Optimus Prajm upoznaje svog tvorca u svemiru. Za vreme ovog filma družićete se sa Markom Volbergom, Entonijem Hopkinsom i Džošom Dumelom. Uživajte!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Neoplanta – jedina mesna industrija u Srbiji dobitnica IPPC dozvole, Gradski Magazin

Neoplanta – jedina mesna industrija u Srbiji dobitnica IPPC dozvole

Neoplanta je prva i jedina mesna industrija u Srbiji kojoj je dodeljena integrisana dozvola za …

Sastojci piva i kako oni utiču na njegov ukus, Gradski Magazin

Sastojci piva i kako oni utiču na njegov ukus

Pivo se proizvodi više od 6.000 godina, a kroz istoriju je korišćeno prvenstveno kao lek, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin