Najnovije Vesti
Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski Magazin

Sedite u najudobniju fotelju…

Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski MagazinMnogi od nas su ljubitelji akcija, avanturističkih filmova i naučne fantastike, međutim, ako se sve to spoji u jedno, oduševljenju nema kraja! Baš zbog toga, od početka januara ste na kanalu Film Box Premium mogli da pogledate dva filma o Transformersima, međutim, tu nije kraj. Ljubitelje ovakvih žanrova do kraja meseca očekuju još dva dela iz ove serije filmova.

U subotu, 23.01. u 21h se smestite u najudobniju fotelju i ispratite film „Transformersi: Tamna strana meseca“ na kanalu Film Box Premium. U ovom filmu, koji još zovu i Transformersi 3, Autoboti otkrivaju sajbertronsku svemirsku letelicu skrivenu na mesecu, a onda počinje trka protiv Deseptikona: ko će prvi doći do nje i otkriti sve njene tajne. Glavne likove tumače Šaja Labaf, Rouzi Hantington Vajtli, kao i Tajris Gibson.

Zatim, naredna subota, 30.01. je takođe rezervisana za naše omiljene robote, pa će se na istom kanalu i u isto vreme, 21h, emitovati film „Transformersi: Poslednji vitez“ ili Transformersi 5. Ovde je mrtonosna opasnost iz prošlosti planete Zemlje ponovo u opticaju. Počinje lov na izgubljeni artefakt za koji se bore Autoboti i Deseptikoni. Optimus Prajm upoznaje svog tvorca u svemiru. Za vreme ovog filma družićete se sa Markom Volbergom, Entonijem Hopkinsom i Džošom Dumelom. Uživajte!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Romantična komedija, je uvek odličan izbor, Gradski Magazin

Romantična komedija, je uvek odličan izbor

Pošto smo mesec ljubavi započeli u romantičnom raspoloženju, valjalo bi ga tako i završiti. Novi …

Reklama koja nas je nasmejala, dobila nastavak, Gradski Magazin

Reklama koja nas je nasmejala, dobila nastavak

Pivske reklame odavno nemaju za cilj samo da prodaju proizvod. Od piva kao jednog od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.