, Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski Magazin

Sedite u najudobniju fotelju…

, Sedite u najudobniju fotelju…, Gradski MagazinMnogi od nas su ljubitelji akcija, avanturističkih filmova i naučne fantastike, međutim, ako se sve to spoji u jedno, oduševljenju nema kraja! Baš zbog toga, od početka januara ste na kanalu Film Box Premium mogli da pogledate dva filma o Transformersima, međutim, tu nije kraj. Ljubitelje ovakvih žanrova do kraja meseca očekuju još dva dela iz ove serije filmova.

U subotu, 23.01. u 21h se smestite u najudobniju fotelju i ispratite film „Transformersi: Tamna strana meseca“ na kanalu Film Box Premium. U ovom filmu, koji još zovu i Transformersi 3, Autoboti otkrivaju sajbertronsku svemirsku letelicu skrivenu na mesecu, a onda počinje trka protiv Deseptikona: ko će prvi doći do nje i otkriti sve njene tajne. Glavne likove tumače Šaja Labaf, Rouzi Hantington Vajtli, kao i Tajris Gibson.

Zatim, naredna subota, 30.01. je takođe rezervisana za naše omiljene robote, pa će se na istom kanalu i u isto vreme, 21h, emitovati film „Transformersi: Poslednji vitez“ ili Transformersi 5. Ovde je mrtonosna opasnost iz prošlosti planete Zemlje ponovo u opticaju. Počinje lov na izgubljeni artefakt za koji se bore Autoboti i Deseptikoni. Optimus Prajm upoznaje svog tvorca u svemiru. Za vreme ovog filma družićete se sa Markom Volbergom, Entonijem Hopkinsom i Džošom Dumelom. Uživajte!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin