, Septembar donosi najbolje filmove, Gradski Magazin

Septembar donosi najbolje filmove

Zlatni septembar ne mora nužno biti period kada vam se raspoloženje kvari zbog lošeg vremena jer uz odabri pravih filmova imate opravdanje da ostanete kod kuće, pripremite svoju omiljenu hranu, okupite svoju najdražu ekipu i upustite se u avanture sa svojim omiljenim filmskim likovima. , Septembar donosi najbolje filmove, Gradski Magazin

Ukoliko vam imena Bruce Willis, Matthew Perry i Rosanna Arquette zvuče zanimljivo, onda je film „Ubica mekog srca“ definitivno za vas! U ovoj komediji život vrednog stomatologa pretvara se u pakao kada se čuveni gangster doseli u njegov komšiluk, a supruga ga ubedi da policiji prijavi njegovo prebivalište. U sredu u 22:45h uključite kanal FilmBox Premium i uživajte.

Za četvrtak preporučujemo film „Mrtvi budni“ koji će se emitovati na FilmBox Extra kanalu sa početkom u 21h. Dilan, mladić koji radi u pogrebnom zavodu, pokušava da razreši misteriju koja mu je uništila život pre deset godina. Nakon lažiranja sopstvene sahrane, samo da bi video ko će na nju doći, sprijateljuje se sa tajanstvenim narkomanom beskućnikom i vraća ljubavi iz prošlosti. Njihove živote promeniće natprirodna sila, a Dilan će shvatiti da više niko od njih nije ono što je bio.

, Septembar donosi najbolje filmove, Gradski MagazinAko volite romantiku, u nedelju ćete zasigurno uživati u kadrovima koje donosi film „Jedan u milion“ u kome Kvin izlazi iz fontane u parku, u gradu Ho Ši Minu, bez ikakvog sećanja na to ko je i odakle dolazi. Dok luta gradom spajajući polako deo po deo svoje prošlosti, shvata da ga nemilosrdno progone tajanstvena bića. Film će se emitovati od 21h, a tada će vam omiljeni kanal postati FilmBox Stars.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Direktni letovi za fudbalske navijače iz Beograda do Nemačke na utakmice grupne faze reprezentacije Srbije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin