Najnovije Vesti
ŠEŠIRA, ŠEŠIRIJADA 2018: Danas spektakularni defile šešira u Beogradu, Gradski Magazin

ŠEŠIRIJADA 2018: Danas spektakularni defile šešira u Beogradu

Prijave za Šeširijadu su u toku, u kući Đure Jakšića od 14 do 20 časova svakog radnog dana, sve do početka manifestacije 18. avgusta u 17 časova, kada počinje veliki defile šešira duž Skadarlije i mnogobrojna takmičenja među kojima su ona za najbolji dečji šešir, damski šešir, najlepši par šešira i etno šešir.

Žiri u dr Dragan Gligorijević, glumica Vjera Mujović, pesnikinja Lara Brankov i popularni pesnik iz dijaspore Goran Poletan izabraće najbolje u svim kategorijama.

Voditelji prgrama biće Miša Ćirić i Nevena Šarčević.

– Budite kreativni, ne morate da se trošite, možda neko pero od ptice ili kamenčić ili neki pliš i čipka mogu ukrasiti vaš stari šešir i spremni ste za festival sreće u Skadarliji, a obavezno se uključite u lajv preko društvenih mreža da pošaljemo sliku u svet pod #sesirijada2018 – izjavila je glumica Nevena Šarčević, zastitno lice Skadarlije.

Foto: Print Screen

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

   COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu, Gradski Magazin

  COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu

Velika većina Evropljana izjavila je da će, nakon COVID-19, biti važnije nego ikad da brinemo …

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.