Najnovije Vesti
Šestu godina zaredom Najaktivnija emisiona banka u Srbiji, Gradski Magazin

Šestu godina zaredom Najaktivnija emisiona banka u Srbiji

Šestu godina zaredom Najaktivnija emisiona banka u Srbiji, Gradski MagazinProgram za podsticanje trgovine (TFP) Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) nagradio je Eurobank kao Najaktivniju emisionu banku u Srbiji u 2019. godini. Eurobank se pridružila TFP programu EBRD-a za podsticanje trgovine 2011. godine i od tada pruža snažnu podršku srpskom preduzetništvu, izvozno orijentisanim kompanijama, međunarodnoj trgovini i razvoju proizvodne baze zemlje.

„Veoma smo ponosni što je Eurobank i ove godine dobitnik EBRD priznanja za Najaktivniju emisionu banku u Programu za podsticanje trgovine. Ova nagrada je još jedna potvrda opredeljenja Eurobanke ka pružanju dugoročne podrške razvoju privrede u Srbiji i stalnom unapređenju saradnje sa međunarodnim finansijskim partnerima. Međunarodna trgovina i razmena su veoma značajni preduslovi za rast srpske ekonomije, kao i za širenje poslovanja naših klijenata,“ rekao je Milan Vićentić, član Izvršnog odbora Eurobanke i direktor Sektora za korporativno bankarstvo.

 „Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da čestitamo Eurobank Srbija na uspešnom razvoju njihovih poslova u oviru programa za finansiranje trgovine i spremnosti da podrže veliki broj spoljnotrgovinskih transakcija uvoznika i izvoznika u Srbiji, rekao je Rudolf Putz, Direktor EBRD Programa za podsticanje trgovine (TFP).

Od početka rada u Srbiji, EBRD je uložio oko 5 milijardi evra u više od 230 projekata širom zemlje, fokusirajući se na finansijski sektor, industriju, trgovinu, poljoprivredu, energetiku i infrastrukturu. Eurobank je nagrađena kao Najaktivnija emisiona banka u Srbiji šestu godinu za redom u okviru Programa za podsticanje trgovine EBRD-a.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.