, Šestu godina zaredom Najaktivnija emisiona banka u Srbiji, Gradski Magazin

Šestu godina zaredom Najaktivnija emisiona banka u Srbiji

, Šestu godina zaredom Najaktivnija emisiona banka u Srbiji, Gradski MagazinProgram za podsticanje trgovine (TFP) Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) nagradio je Eurobank kao Najaktivniju emisionu banku u Srbiji u 2019. godini. Eurobank se pridružila TFP programu EBRD-a za podsticanje trgovine 2011. godine i od tada pruža snažnu podršku srpskom preduzetništvu, izvozno orijentisanim kompanijama, međunarodnoj trgovini i razvoju proizvodne baze zemlje.

„Veoma smo ponosni što je Eurobank i ove godine dobitnik EBRD priznanja za Najaktivniju emisionu banku u Programu za podsticanje trgovine. Ova nagrada je još jedna potvrda opredeljenja Eurobanke ka pružanju dugoročne podrške razvoju privrede u Srbiji i stalnom unapređenju saradnje sa međunarodnim finansijskim partnerima. Međunarodna trgovina i razmena su veoma značajni preduslovi za rast srpske ekonomije, kao i za širenje poslovanja naših klijenata,“ rekao je Milan Vićentić, član Izvršnog odbora Eurobanke i direktor Sektora za korporativno bankarstvo.

 „Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da čestitamo Eurobank Srbija na uspešnom razvoju njihovih poslova u oviru programa za finansiranje trgovine i spremnosti da podrže veliki broj spoljnotrgovinskih transakcija uvoznika i izvoznika u Srbiji, rekao je Rudolf Putz, Direktor EBRD Programa za podsticanje trgovine (TFP).

Od početka rada u Srbiji, EBRD je uložio oko 5 milijardi evra u više od 230 projekata širom zemlje, fokusirajući se na finansijski sektor, industriju, trgovinu, poljoprivredu, energetiku i infrastrukturu. Eurobank je nagrađena kao Najaktivnija emisiona banka u Srbiji šestu godinu za redom u okviru Programa za podsticanje trgovine EBRD-a.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

, Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra, Gradski Magazin

Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra

„Za svaki deo vašeg doma, u svakom delu Beograda“ Novi Forma Ideale salon, šesti po …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin