sex, Sex: Nekoliko stvari koje morate probati, Gradski Magazin

Sex: Nekoliko stvari koje morate probati

Sex na eks

Prvi deo teksta o stvarima koje bi trebalo da probate u seksu, od strane pripadnica lepšeg pola beše dočekan na nož. Naime, zamereno mi je preskakanje nekoliko stavki koje, kod lepšeg pola, očigledno drže veoma visoku poziciju kada je u pitanju seks.

Pa, da krenemo…

  1. Poljubac u vrat

Kao što spomenuh, prvi deo teksta bio je dočekan „na nož“. Naime, kao glavni nedostatak predočena je upravo ova radnja. Što znači šta?

Pa, da pojednostavimo – kvalitetno odrađen „posao“ na regiji koja drži glavu na ramenima, vrlo verovatno će rezultirati otopljavanjem ženskog srca i otvaranjem uma pripadnice lepšeg pola ka ostvarenju vaših najluđih fantazija.

Neću vam pisati ništa dalje o ovome – dame su progovorile, te im usliših želju.

  1. Oralni seks

Druga stavka za koju mi je zamereno što se nije našla na prošloj listi, jeste oralni seks u drugom smeru. Naime, bi mi skrenuta pažnja kako su devojke u ovoj igri nepravedno zapostavljenje. Tehnika ima raznoraznih – od „tornada“ (lagano ubrzavanje kružnih pokreta jezikom uz lagano usisavanje), preko „azbuke“ (pomeranje jezika u obliku azbučnih slova – ja najdalje stigoh do „nj“, za onim što slede nije bilo potrebe), do „vesla“ ili „talasa“ (maksimalno raširenim jezikom idete gore – suženim dole, ili obrnuto). Ukoliko efekat izostane… probajte opet, negde ste pogrešili.

  1. Upotreba leda/šlaga

Kad se stvari „zagreju“ ,potrebno je nešto što će vas održati u kakvom-takvom balansu, kako ne bi došlo do pregrevanja. U kombinaciji sa tačkom dva, upotreba leda ili šlaga daje savršen spoj. Mada, ne budite lenji – slobodno se igrajte, ne ograničavajte se samo na „donji dom“. Ima dosta mogućnosti, na vama je da budete kreativni. Ali, „toplo/hladno“ kombinacija, dozirana na način koji prija osobi na kojoj ga primenjujete, ne može imati drugačiju završnicu od „Well, that escalated quickly!“. A i otvara vrata širom narednoj stavki…

Dodatna napomena – postoji mogućnost popriličnog prljanja čaršava (ukoliko koristite šlag), a savetujem i tuširanje pre – ipak treba imati lep „ukus“ za ovo.

  1. Analni seks

Tabu tema i stalna tema za diskusije. Neću se baviti time koliko je čist, niti pripremama, već  čistom filozofijom koja se krije iza njega. Naime, neretko sam, u toku razgovora o seksu, od strane devojaka bio pitan – šta je toliko privlačno u analnom seksu?

Odgovor je da ni sami, najčešće, ne znamo, ali nas to neviđeno „pali“. Jednostavno, postoji nešto neverovatno privlačno u ženskoj guzi, pa samim tim i želja da se maksimalno uživa u njenim čarima. Činjenica da smo devojku doveli do toga da nam „da“ i drugi „ulaz“, neverovatno nam imponuje. No, ni to nije sve, niti bi imalo poente kada bismo samo mi uživali. Iako su iskustva po pitanju njega različita, ukoliko je izveden na iole dobar i kvalitetan način, bez siljenja i uz MNOGO strpljenja, najčešće rezultuje neverovatno intenzivnim završetkom od strane devojke. No, kako bi ovo bilo ispunjeno, devojkama je potrebno da budu maksimalno opuštene – a teško da postoji bolji put ka opuštanju, od prve tri stavke. Toliko za sad. Nastavak vas verovatno očekuje. Do tad – mašti na volju i u akciju. Bliži se proleće, treba da budete spremni za njega.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Pravopis, 100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!, Gradski Magazin

100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!

Obnovite znanje! U doba digitalnih tehnologija, posebno kod mlađih generacija, pravila pravopisa se sve više …

Znaka, 3 ZNAKA POČETKOM JUNA OČEKUJE VELIKI PREPOROD: Mogu da zaborave na probleme, sve će im ići od ruke i zaradiće BRDO PARA, Gradski Magazin

3 ZNAKA POČETKOM JUNA OČEKUJE VELIKI PREPOROD: Mogu da zaborave na probleme, sve će im ići od ruke i zaradiće BRDO PARA

Astrološke prognoze idu veoma u prilog određenim pripadnicima Zodijaka, a posebno im se smeše srećne …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin