SHAKE’N’SHAKE, SHAKE’N’SHAKE IS BACK, Gradski Magazin

SHAKE’N’SHAKE IS BACK

OTVARANJE DRUGE SEZONE NA SPLAVU SHAKE’N’SHAKE

Beogradski splav Shake’n’Shake narednog vikenda, 15. i 16. maja, otvoriće vrata nove sezone. Druga sezona šejkovanja na popularnom splavu vam donosi vrhusnku muziku, dobru atmosferu i sjajnu energiju u još boljem ritmu. shake 2 Za vikend otvaranja će nastupiti rezidenti splava: Dj Oysha, Dj Marcco Oxiduality kao i Dj Nikola Dj Yabba, koji će nafilovati atmosferu u kojoj nećete znati šta vas je snašlo. Očekuje vas jako dobra žurka kojom ćete na pravi način započeti letnju sezonu! Ne propustite priliku da šejkujete ovo leto na reci! Vidimo se – Shake’n’Shake vas čeka!

PROGRAM KLUBA:

Sreda:

SHAKE’N’SHAKE, SHAKE’N’SHAKE IS BACK, Gradski Magazin
RnB veče – DJ Architect

Četvrtak:

SHAKE’N’SHAKE, SHAKE’N’SHAKE IS BACK, Gradski Magazin
Veče 90-ih –DJ Playa

Petak:

SHAKE’N’SHAKE, SHAKE’N’SHAKE IS BACK, Gradski Magazin
Commercial House – Dj Oysha & Dj Marcco Oxiduality

 

Subota:

SHAKE’N’SHAKE, SHAKE’N’SHAKE IS BACK, Gradski Magazin
Commercial House – Dj Nikola & Dj Yabba
SHAKE’N’SHAKE, SHAKE’N’SHAKE IS BACK, Gradski Magazin
Nedeljni matine -Dnevne žurke

Na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, nalazi se oaza savršenstva, i jedino mesto u gradu koje vam pruža pravi duh Dalekog Istoka. Plažni bar Shake’n’Shake idealan je za svakoga ko želi da u svoju rutinu unese velike količine jako dobre energije, i makar na kratko pobegne iz svoje svakodnevice u paralelni svet zadovoljstva. Ima komentar na tripadvisor.rs TripAdvisor Ležaljke, prostrani šank, krov od trske i ostalo što ambijent čini veoma autentičnim, učiniće da vaši rutinski rituali, kao što su ispijanje kafe, bude u vama neopisiv osećaj zadovoljstva i ispunjenosti. Shake’n’Shake osim što je sinonim za idelno i opuštajuće, istovremeno asocira i na vrelo i primamljivo. U toku dana u baru Shake’n’Shake moći ćete potpuno da se rasteretite i odmorite od brzog prestoničkog života, da pobegnete od buke, a opet budete u centru svih dešavanja.

Splav Shake’n’Shake idealan je za trač partiju sa najboljom drugaricom, ali i za dobru knjigu… Ono što je sigurno bar Shake ‘n’ Shake je omiljeno mesto za hedoniste i ljude istančanog ukusa. Maksimalno opuštena atmosfera, kokteli koji vam golicaju maštu, pozitivno naelektrisana ekipa, puno smeha, i naravno druženja i provoda, samo su deo onoga što bar Shake ‘n’ Shake nudi. Naime, mir koji ovde iskusite u toku dana sa zalaskom Sunca evoulira u ekstremno dobru energiju, kojoj dodatno doprinose vrhunski dj-evi, ali i fantastični bendovi koji ovde nastupaju svakog četvrtka. Sreda je rezervisana za R’n’B, petak za Retro House, dok se čitav Shake ‘n’ Shake subotom trese u ritmu popularnih House hitova. Ukoliko želite da preterate u piću, ljubljenju ili smehu, a da vam niko ne uputi pogled neodobravanja, ovde ćete se savršeno uklopiti. Bar Shake ‘n’ Shake budi vašu pravu prirodu, i dozvoljava da ne sputavate svoje instinkte za maksimalnim zadovoljstvom. Thunb 1Thunb 2Thunb 3Thunb 4Thunb 5Thunb 6 Zašto Shake ‘n’ Shake? Razloga je mnogo… Prvo zato što je vreme za „shake up“, da se razdrmamo i popravimo svoje raspoloženje. Naravno, tome prethodi dobro poznata fraza „shake a leg“, odnosno ustati, pokrenuti se, i biti spreman na „handshake“(rukovanje) sa ortacima.Oslobodite se lošeg raspoloženja i zaboravite sve probleme uz jedinstveni prestonički bar Shake ‘n’ Shake, koji zrači pozitivom i duhom razuzdanih letnjih noći.

Ukoliko ne verujete nama, James Bond zna šta govori: “Shaken, not stirred!”

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin