Sick Touch koncert, Gradski Magazin

Sick Touch koncert

Veliki koncert grupe Sick Touch održaće se, 17.aprila 2015, u noćnom klubu Monsun.

Posle par meseci očekuje vas novi Sick Touch koncert koji će da vam pokida moždane vijuge.
Specijalni i jedini gost biće Lou Benny Bege Fank, koji će biti zadužen da zagreje atmosferu pre koncerta

Koncert počinje od 20 h, zbog mlađe populacije i stalnog programa kluba Monsun koji će se nastaviti sa đuskavcem po završetku naše žurke …
Član ekipe Mlata uskoro izbacuje album, pa ćete imati priliku da na koncertu čujete premijerno nove pesme sa tog albuma.

Za neupućene 2006. godine pod zajedničkim imenom Sick Touch okuplja se manji broj ljudi, odlučni u svojoj nameri da otvore muzički studio. Ideju su prvobitno pokrenuli Nišavić Vladimir (Mlata), Bojan Glamočić (Žuti) i Milan Kostić.

Nakon prikupljanja sredstava, kupljeni su i prvi studijski elementi, i ideja je zaživela. Studio je tada smešten u 38. bloku na Novom Beogradu. U ranom periodu nastanka grupe, kroz studio su konstanto cirkulisali tada još uvek neafirmisani članovi Sick Touch grupe, i upravo su u njemu nastale prve pesme vezane za ovu organizaciju. Ubrzo je postalo jasno da je njihov kolektivni rad izrazito produktivan, što im je kao grupi dalo dodatnu motivaciju za dalje iznošenje ideje u javnost. Tako su 2007. godine putem interneta objavljene prve pesme, koje su neočekivano dobro prihvaćene od strane publike.

Iste godine urađen je spot za pesmu ”Prepoznaj”, u izvođenju Mlate i Cobrana. Tom prilikom je ostvarena saradnja sa Dj Doobie-em. Prvi spot je bio samo inicijalna kapisla za dalji rad grupe u tom pravcu. Ubrzo nakon usledio je i spot za pesmu ”Uživam u radu”. Dva gore pomenuta singla odjeknula su u krugovima afirmisanih rep umetnika. I postalo je jasno – na pijadestal će im se pridruziti ekipa Sick Touch-a . Tako je ostvarena saradnja sa Shef Saletom (Beogradski Sindikat), i snimljen spot za danas već kultnu pesmu ,,Deo sam klana”.

Put je postao popločan za dalji rad. Žuti u saradnji sa Bvanom snima spot za pesmu ,,Gde si brate” i za singl pesmu ,,Priče sa Ulice”, koje su od strane publike postale opsteprihvaćene. Prvi nastup Sick Touch grupe održan je iste godine i vezan je za grupu Biro (danas čelnici izdavačke kuće LTDFM). Odrzan je u maloj sali SKC-a. Kroz relativno kraći vremenski period apetiti publike su porasli – stiže sve veći broj poziva za nastupe. Na datu situaciju Sick Touch je spremno odgovorio radom na novim pesmama koje bi se prezentovale na nastupima. Tako su gostovanja ostvarena u većini gradova i manjih mesta, kako u Republici Srbiji tako i u Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj…

Od većih dešavanja, učesće je ostvareno i na sledećim dešavanjima: ”Unezverijada”, ”Prevala”, nastup na Eastfort festivalu u Zajecaru (2010, 2013. godine), karneval u Vrnjačkog Banji. Takođe ekipa Sick Touch-a je gostovala na koncertu Beogradskog Sindikata u Beogradskoj (Kombank) areni, kao i na hip-hop festivalu ”Svi kao jedan”. 2009. godine u saradnji sa kompanijom ”Delta Nike” urađena je pesma za kampanju ”Srce na teren”, koja je dobila titulu ”nezvanične himne fudbalske reprezentacije Srbije”.
Sick Touch za sobom ima izrazito veliki broj pesama, spotova, nastupa, gostovanja… U planu grupe jeste da se proširi obim hip-hop dešavanja u Srbiji, i da se skrene pažnja javnosti na ovu muziku.  

 

Cena karte je 500 dinara i prodavaće se isključivo na ulazu .

Vidimo se!

O Zorica Stojković

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin