Najnovije Vesti
Sjajno januarsko, Sjajno januarsko raspoloženje uz zanimljiv program, Gradski Magazin
Foto: SPI

Sjajno januarsko raspoloženje uz zanimljiv program

Nova decenija je na samom početku, ali već je prošlo i više nego dovoljno vremena da se dobro zabavimo i uživamo u zimskom, januarskom raspoloženju. Kako bismo nastavili u istom stilu, Box je pripremio najbolji program za sve!

 

Za strastvene borce, kanal FightBox HD će u nedelju, 12. januara u 3:00 emitovati uživo prenos turnira u boksu golim rukama – „VALOR” u SAD-u. Ken Šemrok, član UFC Hola slavnih i „Najopasniji Čovek Na Svetu”, pokreće novo takmičenje u boksu golim rukama pod nazivom VALOR! Boks golim rukama je trenutno jako popularan u celom svetu i VALOR, sa legendarnim Kenom Šemrokom na čelu, snažno će uticati na ovaj sport i organizovati spektakularne turnire na vrhunskom nivou. Borbe se održavaju u jami i gledaoci će moći da uživaju u najčistijem i najuzbudljivijem obliku borbe.

Već sutradan, u ponedeljak 13. januara, od 22:50 će se na kanalu TDC prikazivati serija „Mame i majke”. Radnja ove serije se dešava u Turskoj 70-tih godina prošlog veka i govori o dve mlade žene čiji životni putevi se neočekivano ukrštaju. Kader živi u jednom seocetu u Anadoliji i sve što želi je život u sreći sa Mustafom, ali nakon tragične nesreće, ona je ostavljena sama u Istanbulu. Zeliha je pametna, obrazovana žena čija strastvena veza sa aktivistom Muratom je dovodi u opasnost i koja na kraju ostaje udovica sa bebom u stomaku. Devet meseci kasnije, ove dve žene se sreću…

U utorak, 14. januara u 18:00, možete pogledati „Plavi svet”, podzemni svet Maja – Jukatan, Meksiko, na kanalu FunBox UHD. Duboko u srcu Jukatana u Meksiku, Džonatan istražuje udaljene cenote u džungli koje su se nekad koristile za majanske rituale. Do površine vode se stiže spuštanjem konopcem iz šume. Ali potom, ispod površine, on nailazi na neobične nepoznate oblike života koji žive u potpunoj tami, kao i ljudske ostatke i kosti žrtvovanih životinja iz ove drevne kulture.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

preporuka, Preporuka za pravo uživanje: Uživanje u ODLIČNOM PROGRAMU, Gradski Magazin

Preporuka za pravo uživanje: Uživanje u ODLIČNOM PROGRAMU

Iako je proleće došlo pre nešto više od deset dana, spoljašnje temperature u ovoj nedelji …

Velika doza ljubavi, Velika doza ljubavi, strasti i zabave na “klik” od vas, Gradski Magazin

Velika doza ljubavi, strasti i zabave na “klik” od vas

Ako želite da se osećate dobro ovih dana, potrebna vam je doza kvalitetene zabave. Najbolja …

Leave a Reply

Your email address will not be published.