Najnovije Vesti
škola, ŠKOLA NOVOGODIŠNJE MAGIJE ZA SVE MALIŠANE, Gradski Magazin

ŠKOLA NOVOGODIŠNJE MAGIJE ZA SVE MALIŠANE

 Najnoviji diplomci škole novogodišnje magije u UŠĆE Shopping Centru ,učenici iz Domova „Drinka Pavlović“ i „Jovan Jovanović Zmaj“


 

 škola, ŠKOLA NOVOGODIŠNJE MAGIJE ZA SVE MALIŠANE, Gradski Magazin

Mališani iz Domova „Drinka Pavlović“ i „Jovan Jovanović Zmaj“ ovog utorka postali su polaznici Škole novogodišnje magije u Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu.

 

Preko trideset dečaka i devojčica osnovnoškolskog uzrasta iz Domova “Drinka Pavlović” i “Jovan Jovanović Zmaj” ove zime pridružili su se brojnim vršnjacima u jedinstvenoj Školi novogodišnje magije u UŠĆE Shopping Centru. Tom prilikom oni su kao pravi Deda Mrazovi pomoćnici učili o svim čarima zime kao godišnjeg doba, o tome kako nastaju pahulje, suvi led, kao i kako napraviti najlepšu kuglu za novogodišnju jelku. Nakon uspešno završenog kursa novogodišnje magije, deca su se družila i dobila novogodišnje paketiće od predstavnika UŠĆE Shopping Centra.

Škola novogodišnje magije, ali i brojne druge radionice i iznenađenja u Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu čekaju sve mališane do 15. januara, kada će nastupom hora “Kolibri”i i baletskom tačkom balerina baletske škole Ašhen Ataljanc biti spuštena zavesa na ovogodišnji Čarobni grad.

 

Izvor:PRessSerbia.com

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, Gradski Magazin

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Fabrika za proizvodnju i promet vode “Vlasinka” dobitnik je Povelje “28. april” koju tradicionalno dodeljuje …

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO, Gradski Magazin

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO

Istraživanja pokazuju da su teme zdravije ishrane i poznavanja nutritivnog sastava proizvoda sve važnije i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.