Škola poslovnih veština organizuje besplatne radionice na temu „Marketing -potreba svih”, Gradski Magazin

Škola poslovnih veština organizuje besplatne radionice na temu „Marketing -potreba svih”

„MARKETING – potreba svih“

 “Marketing je trka koja nema finiš liniju.” Filip Kotler

 Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština organizuje besplatne radionice na temu marketinga pod nazivom „Marketing -potreba svih” koje će se održavati vikendima u maju mesecu.

Predavače ovih radionica čine eminentni stručnjaci iz različitih oblasti marketinga, PR-a i biznisa. Na radionice se mogu prijaviti učenici četvrte godine srednjih škola, studenti osnovnih, master i doktorskih studija kao i mladi diplomci i čuti direktna iskustva zaposlenih iz marketinških agencija. Po završetku radionica svi učesnici dobijaju sertifikat. Za prijavu je potrebno poslati CV i motivaciono pismo na adresu: info@mpr-global.com. Rok za prijavu je 10. maj u ponoć.

Cilj radionica je da se približi polaznicima značaj marketinga u današnjici. Svakodnevno se susrećemo sa marketingom nevezano za delatnost i interesovanje i izuzetno je postalo važno da znamo da ispromovišemo određeni proizvod, projekat ili neku ideju kako u privatnom životu tako i u poslovanju. Predavači će se takođe potruditi da objasne polaznicima uticaj društvenih mreža, i  kako možemo na najeftivniji i najpraktičniji način da koristimo marketing kao pravi profesionalci. Teme kojima će se polaznici baviti između ostalih su i trenutna zastupljenost trendova na tržištu i zašto je marketing potreba svih?

Predsednica organizacije Mreža za poslovni razvoj i direktorka projekta Škola poslovnih veština, Marija Jelić, izjavila je: “Organizovanjem radionica u maju, želimo da naučimo studente šta je dobar marketing i na koji način im on može koristiti u sopstvene svrhe nevezano za oblast interesovanja i delovanja”.

Projekat Škola poslovnih veština je glavni projekat studentske organizacije Mreža za poslovni razvoj koji je podržan od strane Americke ambasade u Srbiji. Cilj projekta je povezivanje mladih sa tržištem rada kroz sticanje neformalnog obrazovanja, prakse, stipendije, mentrostva i na kraju zapošljavanja. Projekat postoji već godinu i po dana i do sada je odrzano preko 30 predavanja domaćih i svetskih stručnjaka među kojima su cenjeni profesori, direktori uglednih kompanija, slavni nobelovci i ambasadori.

“Cilj marketinga je poznavati i razumeti klijenta toliko dobro da mu produkt Vaše usluge savršeno odgovara i da se sam prodaje.”

Škola poslovnih veština, Škola poslovnih veština organizuje besplatne radionice na temu „Marketing -potreba svih”, Gradski Magazin

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!, Gradski Magazin

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kraj meseca uvek koristi kako bi organizovao prijem za građane, te …

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin