Škola poslovnih veština organizuje novo otvoreno predavanje: Daniela Gvozdenić Marketing menadžer kompanije Beiersdorf u Srbiji, Gradski Magazin

Škola poslovnih veština organizuje novo otvoreno predavanje: Daniela Gvozdenić Marketing menadžer kompanije Beiersdorf u Srbiji

Tema predavanja: BREND

  • Šta brend čini brendom?
  • Kako se gradi brend?
  • Kako opstaje brend?

Predavanje će biti održano u sredu, 11. marta 2015. godine, sa početkom u 18 časova na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, Jove Ilića 154.

Daniela Gvozdenić je u kompaniji  Beiersdorf na marketing menadžer  poziciji od  2009. godine, dok je u komaniji, u periodu od 2003. do 2009. godine,  kao brend menadžer vodila više kategorija brenda NIVEA. Do dolaska u Beiersdorf, radila je u Radović Company, a od septembra 1997. godine razvojni put u Radović Company se kretao od menadžera asistenta, preko marketing asistenta, brend manadžera do pozicije menadžera prodaje. Ovde je i započela profesionalnu karijeru odmah nakon diplomiranja na Fakultetu za menadžment – IFAM u  Parizu 1997. godine.

Cilj projekta Škola poslovnih veština je da pruži mladima znanje i veštine s kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bismo unapredili i što bolje iskoristili intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija.

Naši predavači su eminentni stručnjaci iz Srbije i inostranstva. Do sada smo imali čast da ugostimo dr Džona Lenoksa (profesora sa Univerziteta Oksford), dr Jurgena Spisa (direktora instituta za Humanističke nauke), Tonija O’Brajana (direktora Britanskog saveta za Zapadni Balkan), Laurenta Stokvisa (Ambasadora Holandije za Srbiju i Crnu Goru), Stefena Fiša (izvršnog direktora Ernst & Young-a), Gi Đokena (izvršnog direktora UNESKO centra za mir iz Vašingtona), Slavicu Pavlović (Finansijskog direktora Eurobanke) i mnoge druge.

Nova sezona predavanja započeta je gostovanjem dobitnice Nobelove nagradeza mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. na Građevinskom fakultetu.

Škola poslovnih veština, Škola poslovnih veština organizuje novo otvoreno predavanje: Daniela Gvozdenić Marketing menadžer kompanije Beiersdorf u Srbiji, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok, Gradski Magazin

Hotel Grand Kopaonik dobija ekskluzivni rezidencijalni blok

Otvoren Grand Residences sa 40 luksuznih apartmana Kada je prošle godine čuveni hotel Grand Kopaonik …

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”, Gradski Magazin

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine,  imaće priliku da se 2023. takmiče na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin