Škola poslovnih veština, Škola poslovnih veština organizuju otvoreno predavanje:  Dragana Roter Direktorka komunikacija u kompaniji Vip mobajl d.o.o., Gradski Magazin

Škola poslovnih veština organizuju otvoreno predavanje: Dragana Roter Direktorka komunikacija u kompaniji Vip mobajl d.o.o.

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Studentskim parlamentom Fakulteta organizacionih nauka organizuju otvoreno predavanje: Dragana Roter Direktorka komunikacija u kompaniji Vip mobajl d.o.o.

Tema predavanja: „Šta je dobar PR i da li je vredan poslednjeg dinara?“

  • Integrisane komunikacije
  • Planiranje odnosa s javnošću
  • Mediji u Srbiji
  • PR alati
  • Kako merimo uspeh PR-a
  • Digitalna komunikacija
  • Odnosi s javnošću u Srbiji

Predavanje se održava u četvrtak, 19. marta 2015. sa početkom u 20 časova na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, Jove Ilića 154.

Dragana Roter je diplomirani pravnik sa magistraturom iz Međunarnih odnosa na Pravnom fakultetu u Beogradu. Profesionalnu karijeru započela je kao novinar u studentskim glasilima i Radio Beogradu, a nastavila  u Ministarstvu za informacije Vlade Republike Srbije. Poslednjih 18 godina radila je kao rukovodilac Korporativnih komunikacija u Vip mobile d.o.o , direktorka marketinga i odnosa s javnošću u Komercijalnoj banci a.d. i kao PR menadžer McDonald’s-a u Srbiji.

Cilj projekta Škola poslovnih veština je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredili i što bolje iskoristili intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatski odnosi, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava, lokalni razvoj, demokratija.

U okviru projekta učestvovali su brojni domaći i strani predavači: dr Džon Lenoks (profesor sa Univerziteta Oksford), dr Jurgen Spis (direktor instituta za Humanističke nauke), Vanja Udovičić (ministar omladine i sporta u Vladi Srbije), Gi Đoken (izvršni direktor UNESCO centra za mir iz Vašingtona) i mnogi drugi.

Novu sezonu započeli smo predavanjem dobitnice Nobelove nagrade za mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Škola poslovnih veština organizuju otvoreno predavanje:  Dragana Roter Direktorka komunikacija u kompaniji Vip mobajl d.o.o., Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin