Škola poslovnih veština, Škola poslovnih veština poziva sve zainteresovane da učestvuju na konkursu IZABERI SEBE, Gradski Magazin

Škola poslovnih veština poziva sve zainteresovane da učestvuju na konkursu IZABERI SEBE

Voleo bi da radiš u timu, da usavršiš engleski jezik, stekneš novo iskustvo i proširiš svoje znanje na različite oblasti, da upoznaš svoje kolege širom sveta? Zanima te neformalno obrazovanje, voleo bi da se povežeš sa uspešnim kompanijama, da upoznaš domaće i strane profesionalce iz sveta poslovanja, motivacione govornike, slavne nobelovce; dobiješ mentora koji će voditi tvoju karijeru, obezbediš sebi stručnu praksu u zemlji ili inostranstvu, učestvuješ na svetski poznatim konferencijama, pronađeš posao iz snova?

Ako si se prepoznao u prethodnim pitanjima, izaberi sebe!

Škola poslovnih veština kreće u potragu za novim članovima organizacionog tima! Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih, doktorskih i master studija, kao i mladi koji su tek diplomirali. Potrebno je da prepoznaš šansu i upustiš se u avanturu kojom ćeš promeniti svoj život i život ljudi u tvom okruženju. Svoju prijavu možeš obezbediti slanjem CV-a i objašnjenjem razloga za prijavljivanje u word dokumentu, koji će sadržati do 250 reči, na imejl: poslovne.vestine@suetf.org. Obavezno naglasi u telu mejla za koji sektor se prijavljuješ. Rok za prijavljivanje je 15. februar (23:59h), požuri!

Sektori za koje se možeš prijaviti su:

− Marketing i odnosi sa javnošću;

− Ljudski resursi;

− Finasije i korporativni odnosi;

− Dizajn.

Sektor za marketing i odnose sa javnošću obuhvata: promociju aktivnosti i projekta, osmišljavanje kreativnih kampanja, kreiranje marketinške strategije, istraživanje tržišta, imejl-marketing, video-marketing, marketing na društvenim mrežama, pisanje najava, davanje izjava za medije i gostovanje na televiziji i radiju.

Sektor za ljudske resurse obuhvata: organizovanje i sprovođenje radionica, selekciju polaznika i komunikaciju sa polaznicima, izradu evaluacija i različitih vrsta evidencija, tim-bilding, kao i organizovanje ostalih aktivnosti.

Sektor za finansije i korporativne odnose obuhvata: komunikaciju sa organizacijama i aktivnosti sa njima, kontaktiranje firmi i državnih ustanova, osmišljavanje novih projekata, konkurisanje za fondove, pisanje biznis-plana i planiranje budžeta.

Sektor za dizajn obuhvata: dizajniranje plakata, kao i svih vrsta promotivnih materijala, uređivanje veb sajta.

Škola poslovnih veština je projekat međunarodne organizacije Mreža za poslovni razvoj sa sedištem u Beogradu, koja ima za cilj povezivanje mladih sa tržištem rada. Projekat je pokrenut 31. oktobra 2013. godine i do danas je organizovano preko 20 predavanja i radionica namenjenih studentima i mladim ljudima.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin