Najnovije Vesti
SLOBODAN TRKULjA, SLOBODAN TRKULjA I BALKANOPOLIS 2.1 – 24.11. U SAVA CENTRU, Gradski Magazin

SLOBODAN TRKULjA I BALKANOPOLIS 2.1 – 24.11. U SAVA CENTRU

Slobodan Trkulja i „Balkanopolis“ održaće spektakulatan koncert 24. novembra u Centru „Sava“, čime će zaokružiti slavljeničku turneju povodom 20 godina sastava


SLOBODAN TRKULjA, SLOBODAN TRKULjA I BALKANOPOLIS 2.1 – 24.11. U SAVA CENTRU, Gradski Magazin

Koncerti sastava „Balkanopolis“, mešavina su pop i rok spektakla, simfonijskog i epskog zvuka ovih prostora prošaranih džez bravurama. Uz Trkuljino maestralno izvođenje na 15 instrumenata, uvek oduševljavaju publiku, a ovoga puta pripremaju posebnu set listu. Gosti na ovogodišnjem koncertu u Centru “Sava” su  Nenad Gajin  (gitarista) i Franc fon Šosi (pijansta).
              Pred koncert, koji zaokružuje svetsku jubilarnu turneju, pevač I kompozitor Slobodan Trkulja je izjavio„Na prošlogodišnjem koncertu u Sava Centru, pred najzdravijom i najenergičnijom publikom na svetu, obećao sam da će naša energična druženja postati jedna lepa tradicija. Kao čovek koji drži do svoje reči, Balkanopolis će i ove godine održati koncert u Beogradu i to 24. novembra. I ovaj koncert će biti poseban i drugačiji, jer kao i uvek pripremamo nova zvučna iznenađenja. Dižemo energiju na sledeći nivo i obećavam svima nezaboravan spektakl u Sava centru”.
   
        Ulaznice su u prodaji na blagajni Centra „Sava“ i svim prodajnim mestima „Eventima“, a cene se kreću od 1.200 do 2.300 dinara.        
Foto:promo

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

knjige a, Promocija knjige “Neki drugi život” Jelene Bačić Alimpić, Gradski Magazin

Promocija knjige “Neki drugi život” Jelene Bačić Alimpić

Promocija jubilarne desete knjige Jelene Bačič Alimpić „Neki drugi život“ održaće se u utorak 7. …

Scena, BEOGRADSКA LETNJA SCENA 2020, Gradski Magazin

BEOGRADSКA LETNJA SCENA 2020

Počinje prodaja ulaznica i na blagajni Stadiona Tašmajdan! Posle višemesečne pauze, sva beogradska pozorišta, pozorišta …

Leave a Reply

Your email address will not be published.