Najnovije Vesti
Sony x AURIA ekološki aksesoari, Sony x AURIA ekološki aksesoari, Gradski Magazin

Sony x AURIA ekološki aksesoari

Sony x AURIA ekološki aksesoari, upleteni u modu

Nove Sony bežične h.ear on NC slušalice inspirisale su kreiranje prve kolekcije putnih aksesoara na svetu napravljenih od – nećete verovati – kablova za slušalice! Naime, kompanija Sony se udružila se vodećom robnom markom održive mode AURIA sa ciljem da naprave predmete koji evociraju doživljaje sa putovanja i uživanja u muzici.

Napravljena korišćenjem 113 metara kabla, jedinstvena kolekcija aksesoara Fashion Unplugged dočarava pet živopisnih nijansi h.ear linije slušalica, a čine je navlaka za pasoš u limeta žutoj boji, bordo pink kutija za naočare, cinober crvena torba za plažu, viridijan plava futrola za telefon i ugljeno crne papuče za plažu.

Sony x AURIA ekološki aksesoari, Sony x AURIA ekološki aksesoari, Gradski Magazin

„Veoma nam je drago što smo imali mogućnost da budemo partneri kompanije Sony na ovako inovativnom projektu. Već dugo se zalažem za ideju održive mode, a upravo su kablovi od slušalica odličan materijal za izradu i dizajn zabavnih, šarenih i dugotrajnih proizvoda za putovanje“, kaže Dajana Orija, direktorka i dizajnerka brenda AURIA.

Nove bežične h.ear on slušalice oslobodiće vas upetljanih kablova, garantuju savršen zvuk i udobnost, a predstavljaju i upečatljiv modni detalj. Zahvaljujući NFC i Bluetooth tehnologijama, dovoljno je da slušalice jednostavno prislonite na uređaj kompatibilan sa NFC standardom i one će se odmah povezati, a zatim prenositi vašu omiljenu muziku ili audio knjigu. Slušalice takođe poseduju funkciju za suzbijanje buke koja trenutno utišava zvuke iz okruženja i omogućava vam da se koncentrišete isključivo na muziku.

Sony x AURIA ekološki aksesoari, Sony x AURIA ekološki aksesoari, Gradski Magazin

„Vaše slušalice su poput telefona ili ključeva, svuda su sa vama. Bežične h.ear on NC slušalice su dizajnirane da budu deo vašeg života“, ističe Alberto Ajala, direktor marketinga Odeljenja za video i zvuk u kompaniji Sony.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.