Spavaća soba MASILIA, Spavaća soba MASILIA za istinski mir i komfor, Gradski Magazin

Spavaća soba MASILIA za istinski mir i komfor

Važnost harmonije i mira nije bila nikad veća nego u današnje vreme, a u domu nam taj osećaj najbolje pruža spavaća soba. Ona nije samo mesto za spavanje i odmor, već predstavlja i oazu koja nam pruža inspiraciju i oslobađa nas stresa. Zbog toga je važno da spavaća soba bude uređena tako da odražava naše potrebe, stil i lični ukus, a u nastavku delimo sa vama korisne ideje i savete kako na najbolji način možete da je uredite, a da pri tome taj vaš prostor bude stilizovan u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera.

Moderno stilizovan nameštaj ističe prirodne materijale i neutralne ili zemljane tonove. Pri uređenju spavaće sobe, pored toga što je bitno iskoristiti prostor na najbolji mogući način, potrebno je odabrati materijale i boje koji će se najbolje uklopiti, a važno je i da prostor bude funkcionalan.

Ukoliko želite u svojoj spavaćoj sobi eleganciju, ali ne možete da se odreknete ni određene doze rustičnog drvo dekora, spavaća soba MASILIA je sjajno rešenje za vas. Ove karakteristike MASILIA duguje upravo spoju kontrastnih dekora – opak bele, dekora flagstaf hrasta, bele lak folije i flagstaf hrast folije, koji su idealno izbalansirali rustiku i eleganciju u čitavom ambijentu.

U osnovi ovog konceptualnog rešenja za opremanje ambijenta spavaće sobe je sveden dizajn sa autentičnim detaljima koji su uvedeni kao manji segmenti sa flagstaf folijom, dok diskretni rukohvati dodatno doprinose eleganciji.

Kolekciju za uređenje spavaće sobe MASILIA čini sedam funkcionalnih elemenata, od kojih možete odabrati one koji se najbolje uklapaju u vaš prostor: bračni krevet MASILIA 160ormar MASILIA 4K3F2Ogarderober MASILIA 245garderober MASILIA 220 OGormar MASILIA 5K4F0noćni ormarić MASILIA NO3F, kao i komoda MASILIA 5F.

Jedan od komada nameštaja u spavaćoj sobi kod koga je najvažnija funkcionalnost jeste garderober.

Kolekcija MASILIA daje više opcija kada je skladištenje stvari u pitanju. U ponudi su dva garderobera i dva ormara, koji se razlikuju po tome da li poseduju klizni, odnosno klasični sistem zatvaranja, ogledala, fioke, kao i police za odlaganje.

Garderober MASILIA 220 OG u kombinaciji opak bele boje, dekora flagstaf hrasta, bele lak folije i flagstaf folije doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Upotrebni prostor ovog modela čine 2 garderobne šipke, a ukoliko želite da deo garderobe složite, zbog bolje preglednosti, dodatne police Pg3 w220 su kreirane baš za model garderobera širine 220 cm. Ovaj model garderobera poseduje i mogućnost ugradnje usporivača za klizna vratarama za garderober koji će doprineti masivnijem izgledu, kao i mogućnost dodavanja rasvete, koja će umnogome doprineti atmosferi ambijenta.

Spavaća soba MASILIA, Spavaća soba MASILIA za istinski mir i komfor, Gradski Magazin
Spavaća soba MASILIA za istinski mir i komfor 4

Ukoliko vam je potrebno već formirano rešenje za odlaganje garderobe, čiji upotrebni prostor poseduje i police za odlaganje i garderobne šipke i fioke, možete se opredeliti za prostran model ormara MASILIA 4K3F2O h224, koji ispunjava sve uslove za detaljniju organizaciju.

U ambijentu spavaće sobe bi se uz garderober sjajno uklopio bračni krevet MASILIA 160 iz iste kolekcije, koji uz pomenutu kombinaciju dekora na ramu, poseduje i tapacirano uzglavlje, prigodne nijanse.

Kao dodatnu dekoraciju, u ambijent možete dodati i pleteni tabure, a neutralni tepih TOSCANA je isto odličan detalj.

Za skladištenje stvari uvek je dobrodošlo nešto više prostora, pa je pravi izbor za spavaću sobu i dodatna komoda. Komoda MASILIA 5F, sa frontovima u kombinaciji bele lak folije i flagstaf hrast folije, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Odlično raspoređen upotrebni prostor ove komode čini pet praktičnih fioka, a osim u spavaćoj sobi može se naći i kao zasebni element u kutku dnevnog boravka ili predsoblja.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da gornju policu komode iskoristite za razne dekorativne sitnice – cveće u saksiji, veći i manji ram za fotografiju ili mirišljavu sveću.

Spavaća soba MASILIA, Spavaća soba MASILIA za istinski mir i komfor, Gradski Magazin
Spavaća soba MASILIA za istinski mir i komfor 5

U uređenju spavaće sobe svaki detalj ima svoju važnost i svaki element doprinosi stvaranju harmoničnog prostora. Ne zaboravite da je ključ uspešnog uređenja pažljivo balansiranje estetike i funkcionalnosti, kako biste stvorili prostor u kojem ćete uživati u trenucima tišine i opuštanja i pronaći utočište od stresa i izazova svakodnevnog života.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin