, Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove, Gradski Magazin

Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove

Miran i lep san jedan je od najvažnijih preduslova za kvalitetan odmor, dobro raspoloženje i energičnost. Svetle nijanse, umereni detalji i pažlivo birani materijali ključni su za stvaranje tople i prijatne atmosfere, a u nastavku možete pronaći više detalja o novoj Forma Ideale kolekciji za spavaću sobu, pažljivo kreiranoj za mirne i udobne snove.

Sistem elemenata za uređenje spavaće sobe MODENA čine svi neophodni elementi za opremanje ovog ambijenta, poput kreveta, noćnih ormarića, garderobera, komode, a neki od njih su predstavljeni u nekoliko varijacija dizajna i dimenzija.

Spavaća soba MODENA predstavlja spoj funkcionalnog i moderno dizajniranog nameštaja koji će doprineti kako estetici, tako i funkcionalnosti ambijenta spavaće sobe. Svi elementi kolekcije su izrađeni u kombinaciji dekora artisan hrasta, artisan hrast folije i kašmir dekora i pravo su dizajnersko osveženje.

Okvir bračnog kreveta MODENA interesantnog je dizajna, a uzglavlje kreveta je kombinacija dekora drveta i tapaciranog dela u bež štofu. Poseduje i mogućnost rasvete, a uz ovaj krevet odlično će se uklopiti noćni ormarić u istim dekorima kao ostatak kolekcije sa crnim ručicama, koje naglašavaju istaknute reljefne frontove.

, Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove, Gradski Magazin
Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove 4

U ambijent spavaće sobe možete dodati i neke korisne, ali i dekorativne detalje poput prekrivača i zavese, a iznad uzglavlja kreveta možete postaviti sliku sa motivom karte sveta. Noćni ormarić je sjajno mesto za dekoraciju veštačkim cvećem u saksiji, ali i neizostavnom stonom lampom.

Gardeober iz kolekcije MODENA dostupan je u dve dimenzije i dva dezena. Kombinacija dekora artisan hrasta i kašmira, reljefnih detalja na frontovima kliznih vrata i ogledalo, daje garderoberu dozu modernog dizajna i praktičnosti. Unutrašnjost garderobera izgrađena od pregradnog dela i dela sa garderobnom šipkom, što ga čini veoma praktičnim.

Mogućnost dodavanja rama sa rasvetom, koji je dimenzijama prilagođen upravo dienzijama ovog garderobera dodaje na atraktivnosti ovog komada.

Samom ambijentu kao idealni detalj i mesto za uživanje možete dodati fotelju NAVARA, takođe u svetlijem sivom štofu, koja je savršeno uklopiva uz dekor kašmira koji naglašava celu kolekciju MODENA. Uz fotelju bi sjajno išao i dekorativni jastuk.

Još jedan neizostavni element spavaće sobe je komoda MODENA. Lako je možete prilagoditi i ostalim prostorijama u domu, poput dnevnog boravka ili predsoblja. Poseduje odlično raspoređen upotrebni prostor u vidu četiri prostrane fioke.

, Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove, Gradski Magazin
Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da je kombinujete sa podnom lampom u crnom dezenu, jer je savršeno uklopiva sa metalnim crnim ručicama na komodi. Na gornju površinu komode možete postaviti ram za fotografijusveću u staklenoj posudi ATMOSPHERA, veštačko cveće u epruvetama i ostale dekorativne detalje.

Izborom komada nameštaja iz MODENA kolekcije stvorićete ambijent ugodan za opuštanje i miran san u vašoj spavaćoj sobi. Personalizujte ga dodavanjem specifičnih detalja poput boja, tekstura i dekorativnih elemenata kako biste dodatno obogatili trenutke opuštanja, a prostor učiniti prijatnijim i udobnijim.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin