Nove godine, Spektakularan doček Nove godine u Beogradu: Tri velika imena na glavnoj bini, Bregović na Promenadi!, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

Spektakularan doček Nove godine u Beogradu: Tri velika imena na glavnoj bini, Bregović na Promenadi!

Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu.

Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, najavlio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića.

Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu.

Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

Narednih dana objaviće se i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština.

Inače, Goran Bregović započeo je promotivnu svetsku turneju novog albuma “Priče sa svadbi i sahrana” 21. juna 2002. godine koncertom u dvorani “Milenijum” u Vršcu, pred oko pet hiljada ljudi. Pored Bregovića publika je mogla da čuje i njegove goste Šabana Bajramovića, Gorana Demirovića i Bugarku Vasku Jankosku. Posebno zanimljiva bila je VIP loža na ovom koncertu, u kojoj su se zabavljali ministri i predsednik Vlade Srbije Zoran Đinđić.

Izvor: Tajmlajn.net

O Marija S.

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin