SPI, SPI International obnavlja vodeći kanal FilmBox, Gradski Magazin

SPI International obnavlja vodeći kanal FilmBox

SPI International otkriva da je u toku sveobuhvatno preuređivanje njihovog vodećeg kanala FilmBox, što uključuje akvizicije sadržaja iz velikih studija i lansiranje novog grafičkog paketa. Grafički paket bi trebalo da se zavrti na FilmBox kanalima širom sveta sa inicijalnim pokretanjem u Češkoj Republici i Slovačkoj u aprilu.

 

Globalna medijska kompanija SPI/FilmBox koja upravlja sa 40 kanala na šest kontinenata, nastavlja da poboljšava svoje proizvode i usluge kako bi obezbedila visokokvalitetno iskustvo zabave milionima gledalaca širom sveta. Novi i poboljšani FilmBox kanali predstaviće stotine sati novih, često traženih hit filmova i serija iz velikih studija i obnovljeni grafički paket, koji ima za cilj da odrazi inovativni, a opet dobro poznati aspekt kanala. Novi grafički paket biće korišćen na svim FilmBox kanalima na svim teritorijama, sa Češkom Republikom i Slovačkom kao prvim zemljama u aprilu.

SPI, SPI International obnavlja vodeći kanal FilmBox, Gradski Magazin

 

„Ponosni smo zato što možemo da obezbedimo našim gledaocima inovativne proizvode koji koriste najsavremenije tehnologije dok su i dalje praktične i poznate. Obnovljena grafika će predstaviti neke nove ključne odlike koje će učiniti promociju sadržaja još informativnijom”, kaže Hajmi Behar, direktor marketinga kompanije SPI International. „Za nas, korisničko iskustvo predstavlja ključ za sav naš dizajn i proizvode. Zato smo uključili poznate obrasce poput postavljanja dve boje našeg brenda – crvene i bele – jedne nasuprot drugoj u dizajnu vizuala, a ujedno smo i poboljšali korisničko iskustvo kroz audio i video rebrendiranje”, nastavlja Behar.

FilmBox kanali su takođe proširili svoj odabir titlova kroz skorašnje multi-teritorijalne dogovore sa velikim studijima i distributorima, kako bi uključili novu gomilu popularnih holivudskih blokbastera, blago svetske kinematografije i lokalnu produkciju, odobrenu od strane kritičara.

„Nastavićemo da ispunjavamo naše obećanje da konstantno poboljšavamo naše proizvode i usluge i oduševljeni smo što možemo da podelimo ova unapređenja sa našim gledaocima širom sveta, počevši od Češke Republike, gde se FilmBox pokazao kao najbolji kanal sa plaćanjem filmova tokom prethodnih pet meseci zaredom”, dodaje Behar.

FilmBox kanali imaju preko 30 miliona pretplatnika globalno sa većinom u Evropi, srednjem Istoku i Africi. FilmBox kanali dolaze do skoro svih korisnika televizije u Češkoj Republici i Slovačkoj i to je najgledaniji kanal sa plaćanjem filmova u Češkoj Republici.

Novi grafički paket biće lansiran u Češkoj Republici i Slovačkoj u aprilu, a biće uveden i na drugim teritorijama nakon toga.

O kompaniji SPI International

SPI International je globalna medijska kompanija koja upravlja sa 40 televizijskih kanala na šest kontinenata. Uz FilmBox koji je vodeći kanal, SPI je jedan od najvećih agregatora originalnih Ultra HD sadržaja na svetu. Sa preko 1.400 operatora širom sveta, SPI koristi najsavremeniju tehnologiju pružajući za svojih 65 miliona pretplatnika mogućnost pristupa SPI linearnom i sadržaju na zahtev, uključujući prenos uživo UHD programiranja i FilmBox kanala bilo na kom uređaju povezanom na Internet preko najvećih globalnih striming medija-plejera kao i lokalnih OTT provajdera.

SPI je nedavno dodao u svoj portfolio Film1 premijum filmske usluge u Holandiji uključujući četiri filmska kanala i digitalne usluge. Za preko 25 godina, SPI International je vodeći distributor teatralnih filmova i televizijskog programa na međunarodnom tržištu. Čvrste veze kompanije SPI sa najvećim dobavljačima licenci omogućavaju neodoljiv sadržaj, sa jakim preporukama i velikom potražnjom.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin