, Spoj estetike i funkcionalnosti u malom životnom prostoru, Gradski Magazin

Spoj estetike i funkcionalnosti u malom životnom prostoru

Život u malom životnom prostoru zahteva kombinovanje multifunkcionalnosti sa estetikom, kako bi se prostor maksimalno iskoristio. Svakako postoje načini da se sa manje postigne više, a jedno od rešenja su manji komadi nameštaja koji su praktični i ne zauzimaju mnogo prostora, a istovremeno doprinose estetici ambijenta., Spoj estetike i funkcionalnosti u malom životnom prostoru, Gradski Magazin

U dnevnom boravku nezaobilazni komad nameštaja je klub sto, a idealno rešenje za uštedu prostora je set klub stočića SEAFORD NEST 90954 u kombinaciji drvo dekora i metala. Izuzetno je praktičan, jer pruža mogućnost da se manji stočić podvuče ispod većeg, a zadovoljava i funkcionalne i estetske zahteve za uređenje. Uklapa se u moderne enterijere doma, posebno one u industrijskom stilu, a dodatak ovakvom ambijentu može biti i otvorena polica VKS-80061 koja je idealna za odlaganje knjiga, uspomena, ali i nezaobilaznih dekorativnih predmeta koji su ukras svakog doma.

, Spoj estetike i funkcionalnosti u malom životnom prostoru, Gradski MagazinProstor za spavanje u malom prostoru je najbolje pregraditi od ostatka ambijenta, a sjajno rešenje za to su samostojeće police za knjige, poput otvorene police Mauro sa kvadratnim pregradama. Stvaraju fizičko i vizuelno razdvajanje prostora, dok istovremeno služe za odlaganje knjiga i dekoracije, a njihov dizajn omogućava svetlosti da slobodno prolazi.

Otvorena polica VKS-80056 izgledaće jednako dobro u vašoj spavaćoj sobi, kao i u kancelarijskom okruženju, kuhinji ili trpezariji. Može poslužiti za odlaganje bilo čega, od laptopa, rokovnika i ostalog radnog pribora, do omiljene knjige i šoljice kafe pored omiljenog mesta za čitanje. Preporuka dizajnera Forma Ideale je da je koristite za odlaganje kuhinjskih krpa i ostalog potrebnog pribora ukoliko je prostor na vašoj kuhinjskoj radnoj površini ograničen, dok u trpezariji može služiti kao mini bar.

Kod opremanja malog životnog prostora najvažnije je postići pravu kombinaciju nameštaja i propratne dekoracije, a kada se pametno iskoristi, mali prostor i te kako može biti praktičan i funkcionalan.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin