nagrađen, “Spomenik Majklu Džeksonu” nagrađen u Santa Barbari, Gradski Magazin

“Spomenik Majklu Džeksonu” nagrađen u Santa Barbari

Izvor: Večernje Novosti

Film “Spomenik Majklu Džeksonu” osvojio je nagradu za najbolji film – Eastern European Film Award, na Internacionalnom festivalu u Santa Barbari koji se ove godine održava 30. put

Ostvarenje reditelja i scenariste Darka Lungulova prikazano je, kako se navodi u saopštenju, u Programu istočno-evropskih filmova a ovo je ujedno bila i njegova američka premijera. Lungulovu je nagradu uručio direktor festivala Rodžer Durlings, a zbog izuzetnog interesovanja film je imao dodatnu projekciju tako da je prikazan četiri puta pred punom salom.

“Spomenik Majklu Džeksonu” će imati još jednu projekciju tokom sledećeg vikenda u okviru programa Pobednici festivala. Lungulov je primajuči nagradu je rekao da mu je velika čast što je njegov film nagrađen na festivalu koji iskreno slavi filmove i autore i tako uspešno spaja neke od najboljih autora, nezavisne autore, obrazovanu publiku i izvanredan program. Na festivalu u Santa Barbari specijalni gosti bili su glumci nominovani za Oskara: Majkl Kiton, Itan Hok, Patriša Arket, Stiv Korel, kao i reditelji i scenaristi Ričard Linklejter i Damien Ćazele koji su dobili specijalna priznanja.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve …

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin