, „Srce mi je ostalo kod Egejskog mora“ – nova serija koju u Srbiji emituje kanal Dizi Channel!, Gradski Magazin

„Srce mi je ostalo kod Egejskog mora“ – nova serija koju u Srbiji emituje kanal Dizi Channel!

Serija donosi velika imena u svetu turskih serija kao što su Oja Unustasi i Alper Saldiran. Srce mi je ostalo kod Egejskog mora počinje danas da se emituje na kanalu Dizi Channel i mogu je gledati milioni ljubitelja ovog žanra u Srbiji , „Srce mi je ostalo kod Egejskog mora“ – nova serija koju u Srbiji emituje kanal Dizi Channel!, Gradski Magazin

Rivalitet, novac, strast, akcija, ljubav. Recept za uspeh. Ali, uspeh često dolazi nakon žestokih bitaka, a Srce mi je ostalo kod Egejskog mora vas neće razočarati.

Iraz je žena na samrti koja ima dve usvojene ćerke. One su skoro pa neprijatelji, tako da Iraz pokušava nekako da ih pomiri. Ona ima plan. Svaka ćerka ima po jedno dete: dečaka i devojčicu – Mustafu i Zelis. Iraz šalje pismo svojim unucima koji žive u Istanbulu i poziva ih da stanu na njenu stranu. Objašnjava im da joj je ostalo još dva meseca života i da njih dvoje treba da se venčaju, kao i da će im ona, ako brak potraje, prepisati zemlju vrednu 2 miliona evra. Ali Mustafa i Zelis kao da potiču iz različitih svetova i ne žele ni da čuju za ovo… Eto nevolje!

Oja UnustasiZelis u seriji – turska je glumica i model, a ova uloga joj je pomogla da bude prepoznata kao veoma talentovana. Očeva strana porodice je emigrirala iz Bugarske, a majčina iz Grčke. Njeni roditelji  su se prvo nastanili u gradu Buka u Izmiru, pre nego što su se preselili u Istanbul. Nakon glavne uloge u seriji Srce mi je ostalo kod Egejskog mora, Oja Unustasi je nastavila da glumi u nekoliko serija.

, „Srce mi je ostalo kod Egejskog mora“ – nova serija koju u Srbiji emituje kanal Dizi Channel!, Gradski MagazinVelika strast Alpera Saldirana je ples. Sa 5 godina se prvi put pojavio na sceni. Potom se okrenuo folkloru, naročito kavkaskim plesovima. U osnovnoj školi je nastavio da uči i pozorište i ples. Nakon završetka Srednje turističke škole, Saldiran je upisao turizam na Univerzitetu Marmara, ali je izabrao glumu kao profesiju nakon druge godine. U seriji Srce mi je ostalo kod Egejskog mora igra Mustafu i za svoju glumu je dobio sve pohvale turskih medija.

Srce mi je ostalo kod Egejskog mora ima 46 epizoda i počinje da se emituje na kanalu Dizi Channel danas u 22.25h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin