, Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

, Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski MagazinPolazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je potrebno za novu školsku godinu vašeg školarca. Da li je u pitanju prvak ili već oformljeni osnovac, potrebe dece se menjaju iz godine u godinu, pa je potrebno i prostor prilagoditi tome. Ono što je dobra vest je da vam nije potrebno puno prostora da napravite savršeni kutak za vašeg školarca.

Nameštaj u radnom kutku trebalo bi  da zadovoljava sve potrebe deteta, a ono što im je svakako najpotrebnije  su radni ili kompjuter sto, poput kompjuter stola LIBER, kao i stolica, koja može biti kompjuter stolica, ali može biti i prilagođena trpezarijska stolica, čija je važna odlika čvrstina i stabilnost. Ne zaboravite i policu, gde pravo rešenje može biti upravo otvorena polica MAURO.

Kada su u pitanju mlađi školarci, poput prvaka recimo, boje u prostoru predstavljaju pravu inspiraciju. Razmislite o zanimljivim tapetama koje su uvek privlačne za decu, zatim jastucima u bojama, a napravite malo prostora i za plišane igračke veselih boja, koje su još uvek bitan detalj njihovog okruženja, jer im stvaraju dodatan osećaj sigurnosti u novim životnim okolnostima. Nameštaj u boji poput kompjuter stola CT-1914 u crno-crvenom dezenu idelan je za uklapanje u ovakav ambijent, jer ostavlja mogućnost kombinovanja i sa toplim i hladnim, a i sa neutralnim bojama. Tu su i platneni taburei CUBE, kao i manje police za igračake i knjige, poput najmanjeg modela otvorene police MAURO , koji će podržati razigranu atmosferu u dečijem kutku.

Stariju decu obradovaće dizajn kompjuter stola CT-1720, koji je idealan za mlade sa stilom, jer njegova rustična tekstura daje poseban estetski doprinos ambijentu. Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju i ležaj na razvlačenje FANTASTICO PLUS, koji je pogodan za spavanje, ali i praktičan komad, jer se sklapanjem ostavlja dovoljno slobodnog prostora za zabavu i slobodno vreme.

Postojanje „ličnog prostora“ za decu i mlade u domu ima značajan psihološki uticaj na njihov razvoj, kako dečiji psiholozi tvrde, jer podsticajno utiče na psihološki i socijalni razvoj, ali i podržava u njima sposobnost postavljanja jasnih granica prema spoljašnjem svetu, koji često ume da bude uznemiravajući za njih. Dovoljno  osvestlite prostor  i prepustite  mališanima da u njemu maštaju i stvaraju svoje velike ideje.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin