, Šta poneti na ovogodišnji Weekend Media Festival?, Gradski Magazin

Šta poneti na ovogodišnji Weekend Media Festival?

Poslednji vikend u septembru već je tradicionalno rezervisan za Weekend Media Festival koji se ove godine održava od 21. do 24. na dobro znanom mestu – staroj Tvornici duhana u Rovinju. I ptice na grani već znaju za sjajni vrtlog energije na Weekendu. Mesto je to gde se susreću genijalci, inovatori, zaljubljenici i stručnjaci industrije komunikacija iz celog regiona. Pre nego što uskočite u ovaj kreativni voz, treba se dobro pripremiti. Donosimo vam popis stvari bez kojih ne možete na ovogodišnji Weekend.16.

Dobro raspoloženje

Weekend je mesto gde se okupljaju kreativni ljudi iz različitih sfera, a krasi ih ista strast i energija. Kada donesete dobro raspoloženje sa sobom, stvarate pozitivnu atmosferu u kojoj je svima u vašem društvu prijatno. Osećajte se slobodno da igrate, smejete se, povezujete s drugim učesnicima i da iskoristite svaku priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Only good vibes allowed!

Najudobnije cipele

Jer i sami znate da ćete igrati celu noć! Kao i da ćete hodati od dvorane do dvorane kako biste čuli sve što sadrži najbolji Weekend program i otkrili sve delove prostora stare Tvornice duhana uređene u jedinstvenom Weekend stilu. Rovinj i Weekend čine idealnu kombinaciju za druženje na suncu, jer će doći svi vaši stari prijatelji, kolege i partneri iz regiona. Zato je najudobnija obuća koju imate apsolutni must have.

Vizitke

Susreti s novim ljudima mogu biti brzi i prolazni, ali vizitkarta je taj mali komadić papira koji čuva ključne informacije. Pomoću nje možete brzo i jednostavno podeliti svoje kontakte s drugim učesnicima Weekenda, čime otvarate vrata za dalju komunikaciju i saradnju. Osim toga, vizitka ostavlja profesionalniji utisak i može vam pomoći da se istaknete među ostalim učesnicima. A svi znamo da je prvi utisak ključan i da se događa samo jednom.

Gadgeti

Jedna od esencijalnih stvari za preživljavanje su punjači i eksterne baterije. Ovaj Festival je maraton medijskog uzbuđenja i zato bi trebalo da obezbedite da vaša tehnologija bude uvek spremna za akciju. Naravno, opremite se i najnovijim high-tech igračkama. Od pametnih telefona do selfie štapova, budite sigurni da ćete uhvatiti svaki trenutak na festivalu i snimiti najcool selfije s predavačima i prijateljima.

, Šta poneti na ovogodišnji Weekend Media Festival?, Gradski Magazin
Šta poneti na ovogodišnji Weekend Media Festival? 4

Old school beležnica

Ponesite i beležnicu i olovku, jer zašto da ne? Iako živimo u digitalnom dobu, nikad ne znate kada ćete poželeti da zabeležite inspirativnu ideju ili da upišete dragoceni kontakt. Pisanje na old school način ima svoj šarm, a i kad vas izdaju sve baterije dobro je imati backup.

Generalni pokrovitelj Festivala je Adris grupa, a sve informacije o Weekendu možete pronaći ovde, ali i putem službenih Instagram, Facebook i LinkedIn kanala. 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin