Najnovije Vesti
Šta se dešava kada dečaci slučajno postanu svedoci ubistva?, Gradski Magazin

Šta se dešava kada dečaci slučajno postanu svedoci ubistva?

Šta se dešava kada dečaci slučajno postanu svedoci ubistva?, Gradski Magazin
Postoje filmovi koji vas odmah vraćaju u detinjstvo. Jedan od takvih je sjajan film koji opisije avanture Toma Sojera: „Tom i Hake“, pisca Marka Tvena.
Nakon smrti svojih roditelja, Tom živi s tetkom, koja, da bi izdržavala porodicu, radi kao krojačica. Jednog dana, Tom slučajno ošteti tetkinu šivaću mašinu. Tokom jednog od svojih čuvenih nestašluka, Tom i njegov najbolji drug, Hak, postaju svedoci ubistva. Ubica je ozloglašeni prevarant. U strahu od osvete, dečaci odlučuju da nikome ništa ne govore. Ali, kada za ubistvo optuže nevinog čoveka, Tomu savest ne da mira. Ujedno, Toma muči to što ne može da popravi tetkinu šivaću mašinu, što dovodi do zbrke u kući. Tada Tomu pada na pamet da bi mogao da prevari prevaranta, a njegov novac upotrebi za kupovinu nove mašine. Zajedno s drugovima, Hakom i Bigi, ćerkom novog gradskog sudije, Tom kreće u opasnu avanturu. Mogu li deca nadmudriti zlikovca, pogledajte u subotu 23. februrara od devet časova na kanalu Film Box plus.
Na kanalu Film Box Plus će 21. februara u 15 časova biti emitovan film „Njuškalo i ledena ptica“. Njuškalo je nemački ovčar kojeg je odgajio Tom. On je psa naučio mnogim posebnim veštinama. Naravno, s obzirom na to da sa svojom devojkom Mirjam upada u uzbudljive avanture, Tom ne izdvaja svog voljenog psa. U još jednoj zajedničkoj avanturi, Tom, Njuškalo i Mirjam idu na jedrenje tokom letnjeg raspusta. Usput na vašaru sreću strašnu braću Džimija i Nilsa, kao i njihovog psa Lebasa. Tako počinje još jedna šerlokholmsovska avantura…
Za kraj nedelje, u petak 22. februara, takođe na kanalu Film Box Plus, počastite sebe jednim starim, dobrim klasikom: odgledajte sa najmlađim članovima svoje porodice „Pipi u bekstvu” u 9:55. Sve počinje tako što brat i sestra Tomi i Anika beže od kuće nakon što im dosade njihovi strašno strogi roditelji. Na njihovom dugom putovanju, pratiće ih i čuvati njihova najbolja drugarica, Pipi Duga Čarapa, koja će na jedinstven način učiniti njihovo putovanje nezaboravnim.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.