Najnovije Vesti
, Šta to dovodi praznično raspoloženje do vrha?, Gradski Magazin

Šta to dovodi praznično raspoloženje do vrha?

Poslednja nedelja koja celom svojom dužinom spada u 2019. godinu podiže naše praznično raspoloženje, ali ono što ga dovodi do vrha jeste u stvari opuštanje uz raznovrstan program. Zato je tu Box, da svakome pruži ono što voli!


Film „Ljubav i novac” biće emitovan 18. decembra na kanalu TDC u 21:20h. Omar je policijac koji je skrhan bolom zbog smrti svoje verenice Sibel, čije telo je pronađeno na vrhu jedne litice, u automobilu pored starijeg, bogatog poslovnog čoveka. Posle šoka zbog njene iznenadne smrti i optužbi da ga je varala, Omar shvata da se nešto krije iza njenog sumnjivog ubistva.

U petak, 20. decembra, kanal FunBox UHD nam donosi dokumentarni film „Beskrajna zima – Surfovanje Evropom” od 18:00h. Evropa je oduvek san svih surfera koji putuju po svetu. Britanski surfer Mark „Egor” Haris putuje iz Njukveja u Engleskoj do Tagazuta u Maroku, poznatom okupljalištu surfera još od 60-ih godina prošlog veka. U svakoj zemlji, Mark se udružuje sa profesionalnim surferima da bi zajedno osvajali talase i upoznali lokalne heroje ovog sporta.

Subota, 21. decembar je dan za „Thunderstrike fighting league” – Radom, Poljska, od 21:00 h na kanalu FightBox HD. TFL 18 je 18. izdanje Thunderstrike Fight League u profesionalnoj MMA disciplini. Mečevi u mešovitim borilačkim veštinama se odigravaju u profesionalnom osmougaonom ringu, uključujući i nekoliko borbi takmičara iz Poljske i drugih evropskih zemalja.

 

Izvor: gradskimagazin.rs

O Jelena Filipović

Proveri takođe

MANJI PAD TURISTIČKOG PROMETA U JUNU, Gradski Magazin

MANJI PAD TURISTIČKOG PROMETA U JUNU

U periodu januar-jun 2020. godine u Republici Srbiji boravilo je ukupno 780.785 turista, što je …

Ovo je spas za tropski dan, Gradski Magazin

Ovo je spas za tropski dan

Tropski dani crpe energiju, a zato kvalitetno provedeno vreme u rashlađenoj prostoriji uz odličan filmski …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.