Najnovije Vesti
, Šta to dovodi praznično raspoloženje do vrha?, Gradski Magazin

Šta to dovodi praznično raspoloženje do vrha?

Poslednja nedelja koja celom svojom dužinom spada u 2019. godinu podiže naše praznično raspoloženje, ali ono što ga dovodi do vrha jeste u stvari opuštanje uz raznovrstan program. Zato je tu Box, da svakome pruži ono što voli!


Film „Ljubav i novac” biće emitovan 18. decembra na kanalu TDC u 21:20h. Omar je policijac koji je skrhan bolom zbog smrti svoje verenice Sibel, čije telo je pronađeno na vrhu jedne litice, u automobilu pored starijeg, bogatog poslovnog čoveka. Posle šoka zbog njene iznenadne smrti i optužbi da ga je varala, Omar shvata da se nešto krije iza njenog sumnjivog ubistva.

U petak, 20. decembra, kanal FunBox UHD nam donosi dokumentarni film „Beskrajna zima – Surfovanje Evropom” od 18:00h. Evropa je oduvek san svih surfera koji putuju po svetu. Britanski surfer Mark „Egor” Haris putuje iz Njukveja u Engleskoj do Tagazuta u Maroku, poznatom okupljalištu surfera još od 60-ih godina prošlog veka. U svakoj zemlji, Mark se udružuje sa profesionalnim surferima da bi zajedno osvajali talase i upoznali lokalne heroje ovog sporta.

Subota, 21. decembar je dan za „Thunderstrike fighting league” – Radom, Poljska, od 21:00 h na kanalu FightBox HD. TFL 18 je 18. izdanje Thunderstrike Fight League u profesionalnoj MMA disciplini. Mečevi u mešovitim borilačkim veštinama se odigravaju u profesionalnom osmougaonom ringu, uključujući i nekoliko borbi takmičara iz Poljske i drugih evropskih zemalja.

 

Izvor: gradskimagazin.rs

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Zoo, Papagaji uklonjeni iz zoo-vrta: Međusobno podsticali jedni druge da psuju, Gradski Magazin

Papagaji uklonjeni iz zoo-vrta: Međusobno podsticali jedni druge da psuju

Zaposleni u jednom zoološkom vrtu u Velikoj Britaniji bili su prinuđeni da grupu od pet …

Mirođija, Mnogo više od začina: Niste svesni koliko je ova biljka moćna i lekovita- štiti ceo organizam, rešiće vas brojnih muka!, Gradski Magazin

Mnogo više od začina: Niste svesni koliko je ova biljka moćna i lekovita- štiti ceo organizam, rešiće vas brojnih muka!

Često je koristimo kao začin, zbog njenog aromatičnog mirisa koji je idealan dodatak jelima, ali …

Leave a Reply

Your email address will not be published.