, Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući?, Gradski Magazin

Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući?

Proleće je uveliko u toku, ali nam smena sunca i oblaka poslednjih nekoliko dana remete svakodnevne planove. Ipak, večeri su najčešće rezervisane za dom, dobro društvo i zanimljiv film. Još ukoliko imate mogućnost da u svojoj dnevnoj sobi organizujete bioskop u kući, veče predstavlja pun pogodak.  Za ovakav vid uživanja su vam potrebne samo tri stvari – dobar film, omiljene grickalice i Samsung The Freestyle projektor 2. generacije.

, Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući?, Gradski Magazin
Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući? 5

Izbor filma često predstavlja dug proces. Ukoliko ovo vreme želite da provedete sa voljenom osobom, onda treba da se odlučite za romantičnu komediju. Ipak, ukoliko okupite veliko društvo, spremni ste za neku uzbudljivu akciju ili naučnu fantastiku.

Koliko god da je bitno šta gledate, toliko je važno i preko čega i gde gledate sadržaj. Kako bi pružio potpuni ugođaj svim filjmoljupcima, Samsung je izumeo neverovatan uređaj – projektor The Freestyle 2. generacije koji je idealan za filmske večeri u sopstvenom, kućnom bioskopu.

Zašto baš The Freestyle?

Zašto? Jednostavno je! Dimenzije ovog projektora su minimalne, slika i zvuk koje proizvodi su na najvišem nivou kako bi doneo vrhunsko iskustvo u prikazivanju omiljenih video i zvučnih prikaza, pa je samim tim ovaj projektor nezaobilazni alat za pravljenje bioskopske atmosfere.

The Freestyle je sinonim za funkcionalnost

Koji god film da izaberete, jedno je sigurno – kvalitet reprodukcije je zagarantovan uz pomoć vrhunskih karakteristika poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i nivelisanja (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Navedene karakteristike omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran bilo kojoj površini, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalni prikaz. Takođe, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čist prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, The Freestyle je moguće iskoristiti za stvaranje svetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom načinu rada, kao i prozirnom poklopcu sočiva, pa tako možete za ovaj dan napraviti odličnu atmosferu.

, Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući?, Gradski Magazin
Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući? 6

Možete ga postaviti bilo gde

The Freestyle projektor je mali, lako prenosivi uređaj koji teži svega 830 grama, što vam omogućava da ga pomerate i prenosite sa mesta na mesto. Za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima prikaz visokokvalitetnog video sadržaja bilo gde. Automatskim nivelisanjem ekran je neprekidno prilagođen svakoj površini – uključujući i zidove koji svakako mogu da posluže u ove svrhe.

Zabava je zagarantovana!

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, Samsung Freestyle projektor je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Ovaj projektor omogućava čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za zvučno iskustvo visokog kvaliteta. Takođe, nećete morati da brinete o tome da The Freestyle postavite isključivo u blizini utičnice, jer je on kompatibilan sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Ovo je prvi prenosni ekran u svetu koji može biti spojen na utičnicu za svetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

, Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući?, Gradski Magazin
Šta vam je sve potrebno za bioskop u kući? 7

Jedno je sigurno, uz ovakvu atmosferu i novi način gledanja filmova sa voljenom osobom ili društvom, ovakav „bioskopski dan“ će definitivno biti jedan od najboljih do sada. Izaberite film, udobno se smestite i prepustite se spoju omiljenih kadrova i moćne tehnologije.

Više informacija o The Freestyle projektoru možete pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Foto: Samsung

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin