Najnovije Vesti
Mlađe generacije presudile, Šta želiš da budeš kad porasteš? Mlađe generacije presudile, Gradski Magazin

Šta želiš da budeš kad porasteš? Mlađe generacije presudile

Mlađe generacije presudile, osvajači neba najpopularniji

Savremeni način života i digitalizacija koja je sve više zastupljena kao način komunikacije, podtsakli su nove generacije da se okrenu pokretanju sopstvenih biznisa u želji da svoju kreativnost učine dostupnom široj populaciji. Jurnjava za novcem i traženjem posla koji će vas finansijski zadovoljiti ali i omogućiti nezaboravne avanture postala je sve teža a mi smo pitali mlade šta je za njih idealan posao koji bi zadovoljio zadate kriterijume.

Vremenom profesije koje su nekad bile popularne polako su počele da zastarevaju jer ne pružaju mogućnost lične satisfakcije kroz njih. Sve popularnije profesije kao što su fotograf, bloger, PR menadžer, stilista uzimaju maha i polako se probijaju na prva mesta najtraženijih poslova ali postoji jedno zanimanje koje obuhvata baš sve.

Zamislite da danas pijete kafu u Parizu , a već sutra uživate na plažama Ujedinjenih Emirata. Zvuči nestvrano, zar ne ? U prošlim vremenima stjuarti i stjuardese bili su simbol elegancije i mamili su uzdahe na svakom koraku. Perfektne uniforme, prefinjeno ponašanje i osmeh koji se ne skida sa lica doprinelu su tome da svako poželi da postane deo osvajača neba.

Kratak vremenski period bio je potreban da ova profesija postane jedna od najtraženijih te nije čudo što se mnogi sugrađani i sugrađanke odlučuju baš za ovaj poziv. Ipak, razvojni put od osobe koja prvi put uđe u pilotsku kabinu do nekoga ko postaje stalni član posade nije ni malo lak. Zahvaljujući akreditovanim centrima za obuku koji se zasnivaju na kvalitetnom obrazovanju stručnih kadrova, vaš san da osvojite nebo može postati stvarnost.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

Leave a Reply

Your email address will not be published.