Stiven Fraj se venčao sa Eliotom Spenserom, Gradski Magazin

Stiven Fraj se venčao sa Eliotom Spenserom

Britanski glumac i voditelj Stiven Fraj zvanično se venčao sa svojim partnerom, 27-godišnjim scenaristom Eliotom Spenserom, samo dve nedelje nakon što je najavio “srećni događaj”.

Prema pisanju Gardiana, 57-godišnji Fraj je obelodanio vest putem Tvitera gde je postavio fotografiju na kojoj su njih dvojica u svečanim odelima u kancelariji matičara u Deremu, na istoku Engleske, uz komentar: “Bože, Eliot Spenser i ja smo ušili u prostoriju kao dve osobe, potpisali se u knjigu i otišli kao jedna. Neverovatno”. Na slici, dvoje mladenaca nose na reveru zeleni karanfil, po uzoru na sledbenike slavnog irskog pisca i homoseksualca Oskara Vajlda kog je Fraj tumačio u jednoj od svojih najpoznatijih uloga. Paru, koji je zajedno od prošlog leta, prvi je čestitao Hju Lori, Frajev prijatelj i partner u humorističkoj seriji “A Bit of Fry and Laurie”: “Sto mu gromova, desilo se! Eliot Spenser je napravio poštenog muškarca od kolege. Želim vam oboma ljubav i sreću!”.

Fraj je često javno govorio o istospolnim brakovima, a o problemima homoseksualaca i homofobiji snimio je i dokumentarni film.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin