Stiven Fraj se venčao sa Eliotom Spenserom, Gradski Magazin

Stiven Fraj se venčao sa Eliotom Spenserom

Britanski glumac i voditelj Stiven Fraj zvanično se venčao sa svojim partnerom, 27-godišnjim scenaristom Eliotom Spenserom, samo dve nedelje nakon što je najavio “srećni događaj”.

Prema pisanju Gardiana, 57-godišnji Fraj je obelodanio vest putem Tvitera gde je postavio fotografiju na kojoj su njih dvojica u svečanim odelima u kancelariji matičara u Deremu, na istoku Engleske, uz komentar: “Bože, Eliot Spenser i ja smo ušili u prostoriju kao dve osobe, potpisali se u knjigu i otišli kao jedna. Neverovatno”. Na slici, dvoje mladenaca nose na reveru zeleni karanfil, po uzoru na sledbenike slavnog irskog pisca i homoseksualca Oskara Vajlda kog je Fraj tumačio u jednoj od svojih najpoznatijih uloga. Paru, koji je zajedno od prošlog leta, prvi je čestitao Hju Lori, Frajev prijatelj i partner u humorističkoj seriji “A Bit of Fry and Laurie”: “Sto mu gromova, desilo se! Eliot Spenser je napravio poštenog muškarca od kolege. Želim vam oboma ljubav i sreću!”.

Fraj je često javno govorio o istospolnim brakovima, a o problemima homoseksualaca i homofobiji snimio je i dokumentarni film.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!, Gradski Magazin

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve …

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Zamisli leto i kreni u Aquaworld Resort Budapest

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST JEDAN JE OD NAJLEPŠIH SPA HOTELA U OVOM DELU EVROPE, A ZA …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin