, Stiže Hoop Mentality – Inovativna Platforma za Edukaciju Košarkaških Trenera, Gradski Magazin

Stiže Hoop Mentality – Inovativna Platforma za Edukaciju Košarkaških Trenera

Hoop Mentality sa ponosom najavljuje otvaranje svoje premium platforme – zajednice dizajnirane isključivo za košarkaške trenere širom sveta. Osnivači Dejan Ilić i Dušan Petrović, iskusni košarkaški treneri iz Srbije, su osmislili Hoop Mentality kao edukativnu zajednicu koja omogućava interakciju trenera, razmenu ideja, i pristup vrednim resursima, koja na brojne načine omogućava trenerima da usavršavaju svoje znanje.


Od trenera, za trenere

Kao iskusni treneri, razumemo izazove i trijumfe koji prate trenersku profesiju. Ovo iskustvo iz prve ruke inspirisalo nas je da kreiramo Hoop Mentality, platformu prilagođenu jedinstvenim potrebama košarkaških trenera na svakom nivou, za željom da pružimo kolegama širom sveta podršku koja je nama nedostajala dok smo počinjali karijere kao mladi treneri.

Prednosti članstva

Kao članovi Hoop Mentality-a, treneri dobijaju pristup bogatstvu ekskluzivnih pogodnosti, uključujući:

  • Povežite se sa kolegama trenerima kroz teme, komentare, reakcije i privatne poruke. Delite ideje, materijale, postavljajte pitanja i razmenjujte mišljenja sa drugim trenerima.
  • Koristite šablone spremne za upotrebu da pojednostavite ogranizaciju treninga, evidenciju dolazaka, i i lakše organizujete svoju ekipu na nedeljnom i mesečnom nivou.
  • Pristupite naprednim scouting report šablonima i ekskluzivnim priručnicima da biste usavršili analizu protivnika i digli pripremanje utakmica na viši nivo.
  • Celi višečasovni treninzi u video formatu, playbook-ovi za napad i odbranu, kao i vežbe za razvoj igrača, uz nedeljno dodavanje novog sadržaja, omogućavaju trenerima jedinstvenu platformu za usavršavanje znanja.
  • Gledajte sveobuhvatne kurseve, trenerske klinike i podkaste, čitajte stručnu literaturu, i učite od najpoznatijih trenerskih umova na svetu.

U Hoop Mentality-u, posvećeni smo da pružimo trenerima sve resurse koji su im potrebni za uspeh na terenu i van njega, kao i da im omogućimo prostor u kom mogu bezbrižno da komuniciraju sa kolegama i dele svoja iskustva.

Hoopmentality/PRessSerbia

O Dalibor

Proveri takođe

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin