Najnovije Vesti
„Stop bacanju hrane“, „Stop bacanju hrane“, Gradski Magazin

„Stop bacanju hrane“

„Stop bacanju hrane“ pripremate ukusna jela od ostataka hrane

Ostalo vam je starog hleba, kuvanog povrca, pecene piletine ili prezrelih banana, i planirali ste da ih bacite? Nemojte!

Pridruzite nam se u sredu, 20. jula u 9:30 u skoli kuvanja „Il Primo“, ulica Dinarska 8 gde cete imati priliku da zajedno sa vrhunskim kuvarima sefovima poznatih beogradskih restorana „Madera“, „Toro“ i „Mala fabrika ukusapripremate ukusna jela od ostataka hrane, cujete neke od saveta kako da bacanje hrane svedete na minimum i tako ustedite novac, kao i da saznate kako da pravilno organizujete svoj frizider i namirnice duze ostanu sveze.

„Stop bacanju hrane“, „Stop bacanju hrane“, Gradski Magazin

Zabrinjavajuce je da se u Srbiji godisnje baci vise od 250.000 tona jestive hrane, dok 628.000 ljudi zivi u siromastvu. Upravo zato, brend Beko je, u cilju podizanja svesti o ovoj temi, pokrenuo inicijativu „Stop bacanju hrane“, ciji je ova edukativna kulilnarska radionica deo.

Beko Balkans, regionalni predstavnik brenda Beko podrzava i razvija razlicite projekte na temu odrzivosti kako bi obezbedio bolju buducnost za svoje potrosace, a cuvanje hrane je jedna od tema koja je u fokusu brenda Beko.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

L’ORÉAL IZABRAO NASLEDNIKA IZVRŠNOG DIREKTORA: IJERNONIMUS NA ČELU GRUPE OD MAJA 2021., Gradski Magazin

L’ORÉAL IZABRAO NASLEDNIKA IZVRŠNOG DIREKTORA: IJERNONIMUS NA ČELU GRUPE OD MAJA 2021.

Ljernonimus sledeće godine preuzima funkciju od dugogodišnjeg izvršnog direktora L’Oéal Grupe Žan Pol Agona Kliši, …

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu, Gradski Magazin

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu

U engleskom jeziku postoji reč, „overwhelm“ koja opisuje ono stanje kada smo preplavljeni stresom, anksioznošću, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.