Sebamed, SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI, Gradski Magazin

SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI

DRUŽENJE I EDUKACIJA ZA ZDRAVU KOŽU BEZ KOMPROMISA

Više od 500 posetilaca Ade Ciganlije imalo je priliku da uživa u nezaboravnom “Sebamed druženju na Adi” – jedinstvenom događaju koji je spojio zabavu i edukaciju, otkrivajući tajne optimalne nege kože. Ovaj jednodnevni, interaktivan i kreativan spektakl podržan od strane jednog od vodećih svetskih brendova u kategoriji medicinske kozmetike, edukovao je posetioce zašto je pH vrednost ključna za pravilnu negu kože, naročito kod najmlađih.

Sebamed, SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI, Gradski Magazin
SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI 5

U atmosferi ispunjenoj pozitivnom energijom, stručni tim Sebameda je bio otvoren za sva pitanja i nedoumice, pružajući dragocene savete o važnosti očuvanja pH balansa kože, pravilnoj zaštiti od sunčevih zraka i pravilnoj nezi pre i posle sunčanja. Svi prisutni su imali priliku da testiraju pH vrednost kože i saznaju kako da je očuvaju u optimalnom stanju.

“Kada je koža izložena sunčevim zracima, ona proizvodi melanin kako bi se zaštitila. Zbog toga koža tamni i dobijamo preplanuli ten. Međutim, melanin ne pruža potpunu zaštitu, pa je neophodno koristiti kvalitetne proizvode za sunčanje. To je naročito važno kada govorimo o deci, jer koža od prvog dana pamti kako se ophodimo prema njoj i daleko je osetljivija kod dece, nego kod odraslih. Vrlo je važno da deci usadimo dragocene navike, savesnost i odgovornost prema zdravlju, a mi ćemo se sa druge strane potruditi da svaki njihov trenutak na suncu, bude ispunjen osmehom i bezbrižnošću, jer je njihova koža u sigurnim rukama Sebamed zaštite. Jedna od najvažnijih karakteristika proizvoda koje koristimo za sunčanje, osim adekvatne fizičke i hemijske zaštite je ph vrednost, koja bi trebala da bude 5.5, kao što je slučaj sa našim proizvodima. Ono na šta smo ponosni je to da je pronalazač normalne pH vrednosti kože  Heinz Maurer ujedno i osnivač Sebafarme. Naši proizvodi 98% apsorbuju UVA zrake i sadrže SPF 30, 50 i 50+ u obliku krema, losiona i spreja, za decu i odrasle. Budite bezbedni na suncu sa nama”, navela je dr Jelena Dobrivojević, produkt menadžer Nelt Pharmaceuticals-a za brend Sebamed.

Sebamed, SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI, Gradski Magazin
SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI 6

Posetioci Ade bili su u prilici da uživaju i u zanimljivim interaktivnim radionicama i anketama, a učesnike su obradovale i sjajne nagrade poput peškira za lice, ID kartica za kofere, reflektornih rančeva, kačketa i originalnih Sebamed proizvoda. Posebnu pažnju privukla je dečja radionica gde su najmlađi posetioci uživali u kreativnom crtanju i za to bili nagrađeni  zanimljivim gedžetima kao i Sebamed proizvodima namenjenim nezi mališana.

Sebamed, SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI, Gradski Magazin
SUNCE, SMEH I SEBAMED NA ADI 7

Sebamed portfolio dostupan je u širokoj distributivnoj mreži, a Nelt Grupa, jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Adria regionu na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda, pobrinula se da ovi vrhunski proizvodi pronađu put do svih kojima je zdravlje na prvom mestu.

Za više informacija o Sebamed proizvodima i nezi kože, posetite sebamed.rs.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin