Evro Giganti: Suza, Gradski Magazin

Evro Giganti: Suza

Evro Giganti su objavili peti nastavak serijala “Osamdeset dana” pod naslovom Suza.

Ovaj erotski serijal, koji potpisuje autor sakriven iza pseudonima Vina Džekson, privukao je pažnju čitalaca kako u svetu, tako i u Srbiji, pa su romani pod naslovom Osamdeset dana(Požuda, Usijanje, Vezivanje, Balerina) prošle godine bili u vrhu top liste najprodavanijih izdanja naše kuće. Bili bismo vam veoma zahvalni ukoliko u vašoj medijskoj kući pronađete prostor za prikaz ovog romana.

O samom delu:

Lili ima samo dvadeset jednu godinu, još ne zna šta želi od života, ali je uvek osećala da joj je tesno u sopstvenoj koži, da joj nešto nedostaje, da tek treba da ispuni najskrivenije želje. U Londonu, savršenom gradu za novi početak, upoznaje neustrašivu Lijanu, koja je uvodi u uzbudljiv svet strasti i avantura. Tri muškarca, tri prilike da buntovna muzičarka spozna sebe i, malo-pomalo, prihvati svoju čulnost.

Od strastvene veze lišene emocija, preko uzbudljive avanture s neodoljivim bubnjarem čuvene rok grupe, a zatim i sa slavnim fotografom, Lili stiže do zagonetne žene koja će je ohrabriti da bez zazora istražuje svoje želje i fantazije.

Ipak, ni najsmelije pustolovine u mutnim virovima paralelnog sveta, u kojem putenost ne poznaje granice neće joj doneti mir. Da li je ono za čim Lili traga sve vreme bilo tu, nadohvat ruke? Da li je Lili dovoljno mudra da prihvati  svoju prirodu?

Zavodljiva i romantična – po mišljenju čitalaca i najuspelija – priča o jednoj od sporednih junakinja prva četiri romana iz serijala Osamdeset dana.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim, ili sa drugim izdanjima Evro-Đuntija – molimo vas da se ne ustručavate da ih postavite.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin