, Svetli drvo dekori – aktuelan trend u uređenju enterijera, Gradski Magazin

Svetli drvo dekori – aktuelan trend u uređenju enterijera

Svetli drvo dekori već neko vreme imaju značajnu ulogu u dizajnu enterijera, a stilovi koji ga vole i koji sve više dobijaju na popularnosti su skandinavski, kao i japandi stil, koje odlikuje jednostavnost skandinavskog stila, utopljena detaljima japanske dizajnerske note. Odlikuje ih spoj minimalističkog i modernog, a istovremeno toplog i prijatnog, a završna obrada nameštaja od svetlog drvo dekora koji odlikuje ove stilove može dobro da se uklopi i sa većinom drugih stilova uređenja enterijera.

, Svetli drvo dekori – aktuelan trend u uređenju enterijera, Gradski MagazinSvetliji drvo dekori su deo šireg trenda koji uključuje prirodne tonove i elemente inspirisane prirodom. Sistem elemenata BALI u sonoma dezenu donosi potpuno organski osećaj u prostoru, a među elementima sistema su komoda BALI 51vitrina BALI53 i klub sto BALI 55 koji slede savremene principe u dizajnu nameštaja i donose prirodni enterijerski doživljaj u dom.

Zemljani tonovi i boje poput crvene, žute, zelene i bež takođe dopunjuju svetlije drvo, pa ne morate brinuti oko boje troseda ili taburea. Uz svetli drvo dekor odlično se slažu sve nijanse zelene boje, koje dodatno unose osećaj prirode u ambijent, tako da bi se tabure sa poklopcem RETINA u zelenom štofu idealno uklopio.

Za razliku od tamnijih drvo dekora koji deluju tradicionalnije, svetliji drvo dekori pružaju moderniji efekat. Uz svetle drvo dekore odlično idu floralne tapete koje dodatno unose prirodu u prostor, a uz savremeni koncept uređenja trpezarije odlično ide trpezarijski sto M328, zahvaljujući svom obliku i dizajnu. Veoma je funkcionalan i svojim dimenzijama zadovoljava zahteve svih prostornih ograničenja. Njegov neupadljiv dekor bukve odlično će izbalansirati floralne paterne na tapeti, a uz neutralne tonove možete čak kombinovati i boje trpezarijskih stolica, poput trpezarijske stolice LOUISE u zelenom štofu.

, Svetli drvo dekori – aktuelan trend u uređenju enterijera, Gradski MagazinNameštaj i dekoracija u drvo dekoru daju više topline prostoru, a sjajno se uklapaju i u ambijent kuhinje. Sistem elemenata za opremanje kuhinje TARA odlikuje estetski privlačan savremeni dizajn sa rustičnom notom kojoj doprinose frontovi u dekoru sivog hrasta i istaknutom teksturom drveta. Odlično se uklapa uz bilo koji zid, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da za elemente kuhinje odaberete ručice H5, koje će uneti dodatnu dozu elegancije.

Odabir svetlog drvo dekora daje prostoru prozračan izgled, a ako imate tamne laminatne podove u svom domu, završne obrade prirodnog svetlog drvo dekora na komadima nameštaja će odlično ići uz njih. Nameštaj u svetlom drvo dekoru se, takođe, dobro slaže i sa svetlijim podovima, a u svakoj prostoriji mogu doprineti tome da se dočara moderan, a topao osećaj.

Nadamo se da vam se dopada trend uređenja enterijera u svetlom drvo dekoru, koji na različite načine možete uklopiti u ambijente svog doma. Ukoliko želite da svoju svakodnevnicu provodite u domu koji je jednostavan, moderan i topao, onda sasvim sigurno nećete pogrešiti ukoliko budete pratili savete koje smo podelili sa vama.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin