televizija, Svetska, a naša: Prva televizija nove generacije u svetu, rođena u Srbiji!, Gradski Magazin

Svetska, a naša: Prva televizija nove generacije u svetu, rođena u Srbiji!

Odbrojavanje do početka emitovanja živog programa prve televizije nove generacije u svetu – HYPE TV, već je počelo i dogodiće se uskoro i to baš na srpskom jeziku!


Bez obzira na tehnološke uspehe koji stižu iz takozvanog “naprednog sveta”, nije neobično da baš Srbija rodi inovaciju koja će prvi put ikada biti plasirana kao pionirski zahvat u oblasti sedme sile.

televizija, Svetska, a naša: Prva televizija nove generacije u svetu, rođena u Srbiji!, Gradski Magazin

Patent domaće kompanije Hype Production, upravo je televizija nove generacije Hype, sa konceptom koji ima šanse da nadživi Internet, društvene mreže, Jutjub platformu i sve ostale vidove onlajn informisanja, koji su uzeli primat širom sveta. Na konceptu je rađeno više od godinu dana, postavljena je tehnologija i uskoro ćemo imati prilike da vidimo “život uživo”. Sad sve, nije samo slogan televizije koji prilično golica maštu, već i definicija elektronskog medija koji ima šansu da preživi internet na izuzetno neobičan način.

Više od devet meseci stručni tim Hype televizije birao je prvih pet voditelja, koji će predstavit projekat i povesti Srbiju na mesto broj jedan u svetu, kada je reč o medijskim inovacijama. Ceo svet na jednom mestu, sad sve i odmah, na način na koji je to do sada smatrano nemogućim u televizijskom smislu, upravo je ono što ćemo uskoro gledati.

– Kasting za voditelje bio je mukotrpan, potraga nije bila laka, a zahtevi su bili izuzetno strogi i neuobičajeni – kaže naš izvor sa Hype TV.

– Na kraju smo odabrali pet voditeljki koje jesu u stanju da ponesu zvaničnu titulu prezentera televizije za 21. vek. Uskoro ćete imati priliku da vidite zašto baš one i u čemu je caka. – dodaje naš izvor i tvrdi da, do sada, običan gledalac nije imao priliku da bude deo projekta na način na koji mu je to HYPE TV omogućila. Do emitovanja je ostalo nepunih petnaestak dana, kako nam potvrđuju u redakciji ove televizije. Sve je spremno da obrne igricu u percipiranju medija.

– Bićemo prvi koji su to izveli! – kaže naš kolega iz tima Hype TV.

Iako se, na društvenim mrežama, već uveliko šuška o novom konceptu, sve je više onih koji sa nestrpljenjem iščekuju prvi “lajv”. Ostaje nam da sačekamo kraj marta i saznamo o čemu je reč.

televizija, Svetska, a naša: Prva televizija nove generacije u svetu, rođena u Srbiji!, Gradski Magazin

SAŠA MIRKOVIĆ – Generalni direktor Hype produkcije

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin