Najnovije Vesti
telefona, Svetska premijera novog Huawei telefona, Gradski Magazin

Svetska premijera novog Huawei telefona

Svetska premijera novog Huawei pametnog telefona na CES 2016

 

Predstavljen ultimativni Mate 8

 

  • Baterija od 4000mAh za 2,36 dana normalne upotrebe puni se za samo 30 minuta
  • Novi dizajn senzora povećava brzinu otključavanja telefona za 100%
  • “Super Hands-Free 3.0” tehnologija za upravljanje telefonom u različitim okruženjima

Huawei Consumer Business Group danas je na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (Consumer Electronics Show – CES) premijerno predstavio pametni telefon Huawei Mate 8. Uređaj čije je stvaranje bilo usmereno ka poboljšanju produktivnosti, snage, efikasnosti i dužem trajanju baterije.

telefona, Svetska premijera novog Huawei telefona, Gradski Magazin

Najmoćniji chipset, baterija visokog kapaciteta i moderan dizajn – uključujući i jedinstvenu mocha braon boju kućišta – čine Huawei Mate 8 idealnim pametnim telefonom za savremenog profesionalca koji je u pokretu. Mate 8 je specijalno dizajniran kako bi korisniku obezbedio maksimalnu produktivnost, a njegovi softver i hardver unapređeno korisničko iskustvo.

Pametni telefon Mate 8 uređaj je koji zadovoljava sve potrebe modernog biznisa.  Uz pomoć ovog brzog, besprekorno dizajniranog pametnog telefona, korisnici mogu efikasnije da obavljaju svoje poslove i na taj način sebi obezbede više slobodnog vremena koje mogu iskoristiti  za druženje sa  prijateljima, porodicom ili u obavljanju privatnih poslova,” izjavio je Kevin Ho, President of Handset Product Line, Huawei Consumer BG.Mate 8 je ultimativni pametni telefon visoke klase. On je savršeni balans visokih performansi i dugotrajnosti baterije, što omogućava korisnicima da ostanu povezani i postanu produktivniji u svim aspektima svog života.”

Poboljšane performanse i efikasnost

Uz revolucionarni hardver, Mate 8 je prvi pametni telefon koji pokreće Kirin 950 chipset, sa CPU čija je moć 100% poboljšana, GPU sa performansama poboljšanim i do 125% i efikasnošću baterije do 70% u odnosu na Kirin 925. Ovaj uređaj predstavlja balans energetske efikasnosti i vrhunskih performansi sa 4 x A72 jezgra od 2.3 GHz i 4 x A53 jezgra od 1.8 GHz.

Opremljen baterijom od 4000mAh, Mate 8 pruža vrhunsku energetsku efikasnost koja obezbeđuje trajanje baterije i do dva dana normalne upotrebe. Uz pomoć tehnologije brzog punjenja, baterija se puni za samo 30 minuta, što je 105% brže od Apple IPhone 6s Plus. Zapravo, prosečan korisnik može koristiti svoj telefon bez punjenja 2.36 dana, dok će napredni korisnici telefon bez punjenja koristiti 1.65 dana. Mate 8 poseduje i naprednu šestoslojnu termalnu mehaniku, koja umanjuje emitovanje toplote iz uređaja, što dovodi do izvanrednog iskustva prilikom držanja uređaja u ruci i umanjuje trošenje baterije.

Stvoren za produktivnost

Mate S pokreće Huawei EMUI 4.0, zasnovan na Android Marshmallow 6.0, koji korisniku omogućava na stotine opcija za unapređenje korisničkog iskustva, uključujući i ugrađen servis za defragmentaciju koji dodatno poboljšava performanse sistema. Uz sve to, Mate 8 poseduje split-screen mode koji omogućava poboljšani multi-tasking prilikom korišćenja više aplikacija istovremeno.

Pametan i bezbedan

Huawei Mate 8 poseduje novu generaciju tehnologije očitavanja otiska prsta i tri nivoa sigurnosti. Kružni senzor poboljšava efikasnost identifikacije otiska prsta za 10%, a zahvaljujući novom dizajnu senzora brzina otključavanja telefona povećana je  100%.

Mate 8 sadrži dva seta standarda očitavanja otiska prsta koji poboljšavaju iskustvo plaćanja putem pametnih telefona – Fast Identity Online (FIDO) i Android M standard. Takođe, snažan CPU podržava enkripciju u realnom vremenu kako bi se obezbedila bolja zaštita podataka. Novi Huawei pametni telefon poseduje opciju zaključavanja microSD kartice, koja sprečava pristup podacima koji se nalaze na kartici ukoliko korisnik ne poseduje šifru. Ukoliko je telefon ukraden, podacima korisnika nije moguće pristupiti.

Neverovatne fotografije

Huawei je protekle tri godine uložio 98 miliona $ u razvoj sopstvenog image senzora za brže fokusiranje, veću jasnoću fotografije i preciznije nijansiranje boja. Vodeći tim od 300 inženjera okupljen je u Francuskoj kako bi ubrzao rad kamere, a rezultat njihovog rada je povećanje brzine za četiri puta sa 14-bitnom preciznošću .

Uz sve to, Mate 8 je usvojio revolucionarni, potpuno novi Sony 16MP IMX298, čime je povećao veličinu senzora za 23% i omogućio pravljenje fotografija koje oduzimaju dah. Huawei Mate 8 ima prednju kameru od 8MP koja poseduje novi beauty algoritam i omogućava pravljenje savršenih selfie fotografija.

Efikasni konferencijski pozivi

Huawei Mate 8 poseduje “Super Hands-Free 3.0” tehnologiju koja omogućava upravljanje telefonom u različitim okruženjima bez upotrebe ruku. Bez obzira da li se nalazite u automobilu, u sali za konferencije ili na žurki, korisnici mogu da uživaju u jasnom razgovoru na udaljenosti od uređaja i do 3 metra. Zahvaljujući dometu od 120 stepeni i opciji za redukciju buke, konferencijski pozivi su jasniji nego ikada pre, bez obzira na mesto na kom se obavljaju.

Mate 8 poseduje mogućnost snimanja iz više pravaca kao i direktnu reprodukciju zvuka. Tri mikrofona automatski detektuju izvore zvuka i snimaju glasove iz više pravaca. Za vreme reprodukcije, korisnici mogu da izaberu koji izvor zvuka žele da slušaju. Takođe, Mate 8 poseduje opciju za podešavanje kamere  koja omogućava automatsko ispravljanje fotografije snimljene pod uglom.

Globalno povezan

Mate 8 podržava globalnu povezanost i više mreža nego bilo koji dual-SIM telefon uključujući 4 2G mreže, 9 3G mreža i 18 4G mreža u 217 zemalja i regiona sa preko 1334 operatora.

Prelepa izrada

Mate 8 poseduje prefinjen, elegantan dizajn koji u prvi plan ističe njegov prelepi 6-inčni ekran visokog kontrasta. Sa odnosom ekrana i kućišta od 83%, ovaj pametni telefon je i elegantan i kompaktan, bez odricanja od velikog ekrana. Zakrivljeno 2.5D staklo i kućište od aluminijuma koji se koristi u avio-industriji uređaju pružaju jedinstveni spoj lepote i praktičnosti.

Huawei Mate 8 će biti dostupan u 30 zemalja, uključujući: Španiju, Nemačku, Francusku, Ujedinjene Arapske Emirate, Meksiko i Australiju. Uređaj će koštati 599 evra za 3GB + 32GB i 699 evra za 4GB + 64GB i biće dostupan u 4 elegantne boje: šampanj zlatnoj, srebrnoj, sivoj i mocha braon.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA, OD PONEDELjKA POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA: Ko nema masku plaća 5.000 dinara, Gradski Magazin

OD PONEDELjKA POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA: Ko nema masku plaća 5.000 dinara

Vozači javnog gradskog prevoza od sutra biće u obavezi da prilikom ulaska putnika u autobuse, …

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.