, Svi pričaju o Iris Bloss, Gradski Magazin

Svi pričaju o Iris Bloss

, Svi pričaju o Iris Bloss, Gradski MagazinMnoge knjige su napisane na temu kako biti uspešan preduzetnik. One nude pregled veština, tehnika, modela i različitih tajni kako uspeti. Ono što je zanimljivo, a što se ne može naći u knjigama, niti čuti na seminarima ili studijama, jeste jedna važna stvar – maštanje, nove ideje.

Pravi preduzetnici uvek sanjare o nekom novom cilju i hrabro se suočavaju se preprekama, jer ne dozvoljavaju da ih bilo šta obeshrabri na njihovom putu ka uspehu. U tom poduhvatu često im pomažu fizičke aktivnosti, jer jačaju i telo i um.

Prevaziđeni i najveći izazovi karantina 

Kada god se nađemo u teškim situacijama, imamo dva izbora: da bežimo ili da ostanemo, prilagodimo se i nađemo nove načine kako da ih prevaziđemo. To je posebno bilo izazovno za vreme vanrednog stanja i početka epidemije izazvane koronavirusom. I za tim joga studija Iris Bloss najveći izazov za vreme karantina bio je da pronađu način da zadrže svoj tim, klijente i da stvore atmosferu podrške i ohrabrenja među zaposlenima. – Za to nam je bilo potrebno dobro vladanje sobom i svojim emocijama. Desilo se da su se prvobitne emocije poput straha, šoka, neverice, transformisale u fokusirane aktivnosti koje donose rešenja. Posao nije stavljen na čekanje, iako smo fizički zatvorili prostor. Razmotrili smo mogućnost završavanja sporednih planova, ispostavilo se – ključnih. A to je bio onlajn rad. Sve aktivnosti smo preneli na online režim. YouTube snimljeni časovi + live Zoom časovi i obuke za joga učitelje – navode u Iris Bloss timu.

Umrežavanje je važno

Prilagođavanje situaciji bio je izbor za veliki broj preduzetnika. Onlajn poslovanje je doživelo „bum“ u periodu pandemije koronavirusa, a onaj ko je uspeo brzo da se prebaci na ovu vrstu poslovanja, mogao je da se nada i ostvarenju profita. Deljenje iskustava i informacija je bilo od presudnog značaja, pa su se zato preduzetnici umrežavali kako bi lakše prevazišli izazove pred kojima su se našli. Ako ste i sami preduzetnik, sanjarite i imate želju, strast i moć da nastavite uprkos svim izazovima, umrežite se u Našu mrežu, jer smo tu da pričamo o svim načinima na koje možemo da vas podržimo na putu ka uspehu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin