Najnovije Vesti
Svi pričaju o Iris Bloss, Gradski Magazin

Svi pričaju o Iris Bloss

Svi pričaju o Iris Bloss, Gradski MagazinMnoge knjige su napisane na temu kako biti uspešan preduzetnik. One nude pregled veština, tehnika, modela i različitih tajni kako uspeti. Ono što je zanimljivo, a što se ne može naći u knjigama, niti čuti na seminarima ili studijama, jeste jedna važna stvar – maštanje, nove ideje.

Pravi preduzetnici uvek sanjare o nekom novom cilju i hrabro se suočavaju se preprekama, jer ne dozvoljavaju da ih bilo šta obeshrabri na njihovom putu ka uspehu. U tom poduhvatu često im pomažu fizičke aktivnosti, jer jačaju i telo i um.

Prevaziđeni i najveći izazovi karantina 

Kada god se nađemo u teškim situacijama, imamo dva izbora: da bežimo ili da ostanemo, prilagodimo se i nađemo nove načine kako da ih prevaziđemo. To je posebno bilo izazovno za vreme vanrednog stanja i početka epidemije izazvane koronavirusom. I za tim joga studija Iris Bloss najveći izazov za vreme karantina bio je da pronađu način da zadrže svoj tim, klijente i da stvore atmosferu podrške i ohrabrenja među zaposlenima. – Za to nam je bilo potrebno dobro vladanje sobom i svojim emocijama. Desilo se da su se prvobitne emocije poput straha, šoka, neverice, transformisale u fokusirane aktivnosti koje donose rešenja. Posao nije stavljen na čekanje, iako smo fizički zatvorili prostor. Razmotrili smo mogućnost završavanja sporednih planova, ispostavilo se – ključnih. A to je bio onlajn rad. Sve aktivnosti smo preneli na online režim. YouTube snimljeni časovi + live Zoom časovi i obuke za joga učitelje – navode u Iris Bloss timu.

Umrežavanje je važno

Prilagođavanje situaciji bio je izbor za veliki broj preduzetnika. Onlajn poslovanje je doživelo „bum“ u periodu pandemije koronavirusa, a onaj ko je uspeo brzo da se prebaci na ovu vrstu poslovanja, mogao je da se nada i ostvarenju profita. Deljenje iskustava i informacija je bilo od presudnog značaja, pa su se zato preduzetnici umrežavali kako bi lakše prevazišli izazove pred kojima su se našli. Ako ste i sami preduzetnik, sanjarite i imate želju, strast i moć da nastavite uprkos svim izazovima, umrežite se u Našu mrežu, jer smo tu da pričamo o svim načinima na koje možemo da vas podržimo na putu ka uspehu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Ljubav i romantika, dve stvari bez kojih ne možemo, Gradski Magazin

Ljubav i romantika, dve stvari bez kojih ne možemo

Iako su ljubav i romantika dve stvari bez kojih ne možemo i koje su, baš …

Mesec ljubavi i dalje traje, Gradski Magazin

Mesec ljubavi i dalje traje

Dan zaljubljenih je prošao, razmenili smo poklone, nežnost i emocije, ali kako poklona nikada nije …

Leave a Reply

Your email address will not be published.