, Tabure – praktični komad za dodatni komfor u domu, Gradski Magazin

Tabure – praktični komad za dodatni komfor u domu

Tabure sasvim sigurno nije među prvim komadima nameštaja koje biramo pri uređenju doma, ali kada se planira kupovina komada koji su zaduženi za komfor i estetiku prostora, nalazi se na vrhu te liste. Tabure je veoma koristan  komad nameštaja u prostoru. Manji je, pa je iz tog razloga odličan i za ekperimentisanje, a pruža i mogućnost da na razne načine kombinujete tkaninu i boje taburea koje će dodatno osvežiti prostor. Može biti i sjajna zamena za stolicu i služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u dnevnoj sobi. Ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, može da posluži i kao pomoćni stočić za kafu.

, Tabure – praktični komad za dodatni komfor u domu, Gradski MagazinZa savremene moderne ambijente odličan izbor je tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu, koji je idealna kombinacija sa foteljom BRIŽ u istom dezenu. U ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Njegova upotreba svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenje taburea umesto klub stolova samo je jedan od savremenih trendova.

Tabure sa poklopcem, poput tabure klupa JENNY, uvek je odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200×160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

, Tabure – praktični komad za dodatni komfor u domu, Gradski MagazinU trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u bilo koji stil uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ih uklopite uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koji oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini ga privlačnim za moderne domove.

Tabure je u svakom slučaju praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban, bez obzira na to koji je stil uređenja vašeg doma. Doprineće estetici ambijenta i osvežiti ga, ali i doprineti vašim trenucima odmora i opuštanja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin