Drvo dekori u enterijeru, Tamni drvo dekori – vanvremenski trend u uređenju enterijera, Gradski Magazin

Tamni drvo dekori – vanvremenski trend u uređenju enterijera

Uređenje enterijera zahteva mnogo donetih odluka, počev od stila uređenja, preko odabira komada nameštaja, pa i materijala koji će biti zastupljeni u ambijentu. Vanvremenske karakteristike stilova, one koje ne zastarevaju, uvek su sigurna opcija i najzahvalniji, a jedna od takvih je upotreba drvo dekora. U nastavku delimo sa vama na koje sve načine možete da ga kombinujete u uređenju doma.

Prvenstveno je važno da uravnotežite tamni nameštaj sa kontrastnim podovima, svetlim bojama i prirodnim izvorima svetlosti, kako prostorija ne bi bila mračna i delovala prezasićeno nameštajem. Novi dekor flagstaf hrasta u asortimanu pločastog nameštaja Forma Ideale povratak je tamnijeg drvo dekora na modernom nameštaju.

Dekor drveta flagstaf hrast pruža otmenost i toplinu modernom domu, a izgleda istovremeno i elegantno i savremeno. Kombinovanjem dekora i tekstura završne obrade, flagstaf hrast svakom komadu nameštaja daje savremen izgled.

Regal CAEN, u kombinaciji dekora flagstaf hrasta i segmentima bele lak folije, dizajniran je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u uređenju svakog ambijenta. Pored toga što omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru koji čine otvorene i zatvorene police za odlaganje, savršeno će se uklopiti u bilo koju koloritnu shemu, upravo zbog neutralnosti i lak bele i dekora hrasta.

Drvo dekori u enterijeru, Tamni drvo dekori – vanvremenski trend u uređenju enterijera, Gradski Magazin
Tamni drvo dekori - vanvremenski trend u uređenju enterijera 4

Iako su tamniji tonovi dekora često uključeni u tradicionalnije i rustičnije stilove enterijera, enterijeri sa tamnim drvo dekorima u kombinaciji sa akcent bojom postaju sve popularniji.

Trpezarijski stolovi u tamnijem drvo dekoru su neprolazni trend, a praktičan i moderno dizajniran trpezarijski sto JERSEY u dekoru flagstaf hrasta i flagstaf hrast folije doprineće estetskoj privlačnosti ambijenta. Svojim dizajnom uneće u trpezarijski ambijent savremeni koncept uređenja, a poseban benefit ovog modela trpezarijskog stola je mogućnost proširenja radne površine za dodatnih 40 cm.

Uz tamne trpezarijske stolove često se predlažu trpezarijske stolice u svetlijim dezenima, radi kontrasta. Međutim, nije greška ni ukoliko se odlučite za stolice sličnog kolorita, pa bi trpezarijska stolica HTC-316 bila idealno rešenje za opremanje trpezarijskog prostora koji integriše komfor i funkcionalnost, a odlično se uklapaju uz dekor flagstaf hrasta. Kako prostor ne bi postao suviše taman, najbolje je da akcentni zid bude u boji. Možete odabrati zelenu, jer davno je poznato da su zelena i braon idealna kombinacija koja dolazi iz prirode, a dodatni žuti detalj, poput dekorativnih jastuka ili umetničke slike, doprineo bi osveženju celokupnog ambijenta.

Jedan od načina da stilizujete nameštaj od tamnog drvo dekora je kontrast sa svetlim bojama. Da biste najbolje upotpunili tamno braon nameštaj u spavaćoj sobi, najbolje je da kombinujete zidove srednjih tonova u bojama kao što su topla zlatno žuta,  bež, svedena sivkasto-oker, kremasto žuta ili umirujuća siva.

Za dodatnu otmenost i eleganciju spavaće sobe dizajneri enterijera  Forma Ideale predlažu garderober MASILIA 245, u kombinaciji dekora flagstaf hrasta i bele lak folije, a izraženi benefiti ovog garderobera su funkcionalnost i odlična organizacija prostora za odlaganje. Poseduje mogućnost dodavanja rama za garderober, kao i dodavanje rasvete koja će dodatno naglasiti kontrast tekstura flagstaf hrasta i lak bele.

Drvo dekori u enterijeru, Tamni drvo dekori – vanvremenski trend u uređenju enterijera, Gradski Magazin
Tamni drvo dekori - vanvremenski trend u uređenju enterijera 5

Iako su u nekom momentu bili skoro zaboravljeni zbog prisustva svetlih tonova u uređenju enterijera, tamni drvo dekori odišu bogatim izgledom i imaju mnogo prednosti u odnosu na svetle tonove drveta, što ih čini vanvremenskim. Tamni tonovi drvo dekora vraćaju se na velika vrata u enterijer, a vi se potrudite da ih na najbolji način iskoristite u uređenju doma.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin